Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek adjak még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjak még egy esélyt, ha megcsalt egy idősebb nővel?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok a barátom 21..majdnem egy evet voltunk együtt, de még nem feküdtünk le egymással ,mert nekem ő lett volna az első. neki én nem. Nemrég derült fény arra, hogy viszonya volt egy nálunk idősebb 28 éves lánnyal..elvileg a lány sem tudott rólam. 2 hónapig volt vele párhuzamosan együtt..tudom azért volt vele mert tőlem nem kapta meg "azt" de ajándékokat is vett neki meg wellness hétvégére is vitte, mindent bevalott...mióta botrány volt engem akar visszakapni azt mondta most jött rá mennyire szeret.. Nem tudom higgyek-e ebben.. Szerintetek? Ez teljesen elvette az önbizalmamat mert hát tudni kell a másik csajrol h túl szép sajnos..modell kategória, népszerű is..én átlagos vagyok.. De azt mondta h neki nem jelent annyit mint én.

2022. ápr. 13. 18:35
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Igazatok van köszönöm! Csak hat megértem h egy férfinek vannak bizonyos szükségletei..de akkor miért leveleztek folyamatosan minden éjjel és nappal.? .es láttam olyan szepeket is irt neki, azt mondta azért h megpuhitsa, nem szerelembol.
2022. ápr. 13. 19:07
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze.Ne egyet hanem vagy ötöt🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. ápr. 13. 19:15
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele. Ennyi erővel a nőknek is vannak szükségletei és csalhatnák ők is a párjukat fűvel fával. Legyen benned tartás hogy nem mentegeted
2022. ápr. 13. 19:17
 14/28 anonim ***** válasza:
18%
Mindenki olyan egyöntetűen elítéli. Szerintem nem minden fekete és fehér, persze nagyon nem volt korrekt amit csinált, de én sem bírnám ki egy évig szex nélkül, pedig nő vagyok.
2022. ápr. 13. 19:25
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Elveszed magadtól a lehetőséget, hogy találj egy hozzád illő fiút aki megbecsül!(de beleszaladhatsz hasonló hűtlen idiótába is, nem garantált a siker)
2022. ápr. 13. 19:27
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
14 Akkor szakítson vele a faszi, és ne hitegesse.
2022. ápr. 13. 19:30
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"Csak hat megértem h egy férfinek vannak bizonyos szükségletei."

Ezt felejtsd el. nem kell eltűrnöd a megcsalást. 20 év házasság után sem, főleg nem 18 évesen egy friss kapcsolatban.

2022. ápr. 13. 20:02
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha már mentegetni kell valakit, az régen rossz. Leírták már előttem, kuka a srác.
2022. ápr. 13. 20:21
 19/28 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem ne fogadd vissza, máskor is megcsalna, de azért tanulj is az esetből. 18 éves vagy és 1évig várattad. Meddig tervezted? 3év? 5 év? Azért a realitás az, ha egy 21 éves srácnak van már szexuális tapasztalata, az nem fog az idők végezetéig várni, főleg, hogy te is felnőtt vagy elvileg. Ha 15 lennél megérteném, vagy ha ő lenne annyi, de így kevés pasinak lenne elég a kézenfogva járkálás. (Nő vagyok, mielőtt félreérted.)
2022. ápr. 13. 20:28
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak addig vagy érdekes a számára ameddig meg nem dug. Ha elvette a szűzességedet utána le fog cserélni másra.
2022. ápr. 14. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!