Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehette meg ezt velem? Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok zavarodva, keresem a miértekre a választ. A párom egyéni vállalkozó, kötetlen munkaidőben dolgozik. Én egy irodában vagyok este 5-ig hétköznap, sokszor van, hogy túlóráznom is kell, akkor tovább. Mialatt dolgozom megcsal, immáron 3 hónapja van neki egy új barátnője/szexpartnere hívjuk bárhogy a csajt. Ez úgy derült ki, hogy van a csajjal egy közös ismerősünk, aki megmutatta, hogy pont azokról a helyekről tesz ki Insta sztorikat, ahol épp a párom van, persze arra ügyelt,hogy csak ő látszódjon a képeken, a párom ne. Páromat megkérdeztem erről, bevallott mindent, szakítani nem akar, szeret engem is. Szerinte lehet egyszerre 2 emberbe szerelmesnek lenni. 36 éves, számos tervünk van a jövőre nézve, nekem ő a nagybetűs szerelmem nem akarok mindent egy csapásra elveszteni. Ha egyszer megcsalt volna, azt gondolkodás nélkül megbocsájtanám, de így, hogy hónapok óta titokbam viszonya van, rettentő nehéz.2022. ápr. 12. 13:49
21/28 anonim válasza:
10 - "Nem mindenki képes a monogám kapcsolatra. A pasid sem, hiába esedezik bocsánatért."
A pasi nem esedezik bocsánatért. - "bevallott mindent, szakítani nem akar, szeret engem is. Szerinte lehet egyszerre 2 emberbe szerelmesnek lenni.
22/28 anonim válasza:
Ha másba is szerelmes, akkor belém köszi ne.
23/28 anonim válasza:
Nekem nem úgy tűnik hogy a pasas nagyon kaparna. Inkább azt szeretné hogy a kérdező békéljen meg a helyzettel. Ezekből lesznek azok a cikkek a kiskegyedben hogy Józsiék hárman nevelik a gyerekeket, nagy a boldogság, apuka egyik nap egyik ágyban másik nap másik ágyban alszik.
24/28 anonim válasza:
23-as, #massaistory az instagramon...
Ajánlom figyelmedbe. Ott egy egész nép él így.
Boldogok.
26/28 anonim válasza:
A hozzáállásod arra enged következtetni h mindegy h mit csinál, te akkor is vele maradsz. Érdekes, az én önérzetemet ez olyan szinten sértené h pont nem érdekelne h előző héten lakást nézegettünk, sőt igazából semmi. Most őszintén h van gusztusod hozzá ezek után? A belem kifordulna már a gondolattól is h megdu.ta a másikat aztán meg itthon engem is....
27/28 anonim válasza:
Azt tudom erre mondani, hogy a pasik 99%-ban a hivatalos, felvallalt kapcsolatukat akarják. Ott terveznek. Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom. Sajnos én a másik oldalon álltam és életem szerelme volt a pasi. Nekem is mindig azt mondta szeret meg az elettarsat is szereti. Aztán rajottem, hogy csak öt szereti.
28/28 anonim válasza:
Ne hallgass senkire,mert senki sem tudja pontosan a párod
fejében mi van, miért tette amit tett. Én is voltam hasonló
szituációban.Írj priviben nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!