Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tehette meg ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehette meg ezt velem? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok zavarodva, keresem a miértekre a választ. A párom egyéni vállalkozó, kötetlen munkaidőben dolgozik. Én egy irodában vagyok este 5-ig hétköznap, sokszor van, hogy túlóráznom is kell, akkor tovább. Mialatt dolgozom megcsal, immáron 3 hónapja van neki egy új barátnője/szexpartnere hívjuk bárhogy a csajt. Ez úgy derült ki, hogy van a csajjal egy közös ismerősünk, aki megmutatta, hogy pont azokról a helyekről tesz ki Insta sztorikat, ahol épp a párom van, persze arra ügyelt,hogy csak ő látszódjon a képeken, a párom ne. Páromat megkérdeztem erről, bevallott mindent, szakítani nem akar, szeret engem is. Szerinte lehet egyszerre 2 emberbe szerelmesnek lenni. 36 éves, számos tervünk van a jövőre nézve, nekem ő a nagybetűs szerelmem nem akarok mindent egy csapásra elveszteni. Ha egyszer megcsalt volna, azt gondolkodás nélkül megbocsájtanám, de így, hogy hónapok óta titokbam viszonya van, rettentő nehéz.

2022. ápr. 12. 13:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, elhiszem hogy magad alatt vagy, azt is hogy szereted a párod. De szerinted ő szeret igazán, ha a hátad mögött viszonyt tartott fenn?

Bocs, de egy kósza alkalmat miért is bocsátanál meg? Nem mondom, hogy nem az a kisebbik rossz, de te ennyire nem tiszteled önmagad? És akkor még kérdés az hogy ezt bocsátsd meg? Miért is? Szerelem? Oké az ember sokszor lehet szerelmes az életében.

A korrektebb megoldás az lett volna mielőtt a hátad mögött hónapokig félredug, HA TÉNYLEG azt érezte, hogy szerelmes (bár kétlem), hogy leültet és azt mondja neked, hogy "Gizi, attól tartok beleszerettem valaki másba". Vannak poliamor kapcsolatok is, ha ilyet akar mondja meg. Számomra elég furcsa életforma, de létezik.

Nem. Ő hazudott, félredugott és elhiheted hogy hazudott még több mindenben mint gondolnád. Ez nem egy egyszeri botlás meg izé (bar sztem az se sokkal jobb), hanem szándékos és tudatos félrelépés.

Tisztelt magad annyira hogy nem veszed be a sok 💩-t amit mond. És adj esélyt magadnak a boldogságra. De ez nem vele lesz. Megteszi máskor is.

2022. ápr. 12. 15:26
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem párjaként vagy neki. Csak vmi szexkapcsra vesz mig meg nem un.
2022. ápr. 12. 15:31
 13/28 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk lassan együtt, nagyon figyelek az igényeire, minden téren megkap tőlem mindent. Egyszer mindenki hibázhat, ha nincs mögötte érzelem, csak puszta d*gás, azt könnyebb lenne megbocsájtanom. Pont az a dilemmám, hogy jelen esetben nem erről van szó. Végiggondoltam, hogy mi lehet az oka ennek, mit tettem rosszul, biztosan én is hibás vagyok, hogy eddig jutottunk. Szeretném, ha közösen megbeszélnénk tényleg őszintén ezt az egészet, utána valóban érezni rajta, hogy megbánta, helyre akarja hozni.
2022. ápr. 12. 15:48
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
És vele maradsz? xD
2022. ápr. 12. 15:51
 15/28 anonim ***** válasza:
95%

Te tudod, ha te ezt meg tudod bocsátani, hogy miközben veled lakásokat válogatott meg kutyákról álmodozott, ott várta a telefonján a fix szeretőjének az üzenete, hogy mikor jössz megdugni szerelmem... és ő ezt a szemedbe nézve és melletted aludva és hónapokig...

Hát én biztos nem hinném el soha többet egy szavát se.

2022. ápr. 12. 15:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Előzőhöz még egy mondat:

Hogy valaki ennyire gátlástalanul gusztustalan... azért ez ritka adottság.

2022. ápr. 12. 15:53
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
En is azt szoktam mondani, hogy nem szabad elhamarkodott dontest hozni. De itt nem ez a helyzet, itt nem neked kell donteni, hogy akarsz-e vele tovabb elni. O mar ezt eldontotte helyetted. A valasz nem. Egy ilyen eletformaval es ilyen erkolcsi tartas nelkul, ez a faszi pinarol pinara fog szallni.
2022. ápr. 12. 17:43
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
És most már megszakította a kapcsolatot a másik nővel vagy fogadd el és emészd meg hogy ketten vagytok neki?
2022. ápr. 12. 18:31
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Lehet egyszerre két nőt szeretni.

Én ezt nagyon sok évnyi szenvedés után most már biztosan tudom.

Olyan ez, mint egy coming out melegeknél, transzvesztitáknál. Most van először az az életemben, hogy végre szabadnak érzem magam. Végre nem tagadom le magam előtt a saját érzelmeimet.

#pontozzlemertmasvagyok

2022. ápr. 13. 00:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
#19 nem ezzel van a baj. Hanem azzal ahogy csinálta. Ha őszintén ezt érzi, akkor úgy lett volna korrekt ha leülteti hogy ez van, ezt érzi, hogyan tovább. Nem így.
2022. ápr. 13. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!