Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha van párod, de rád mászik egy olyan nő, aki nagyon bejön neked, és lehet, hogy soha többé nem lesz ilyen esélyed?
Figyelt kérdés
Flört belefér?2022. ápr. 10. 21:14
11/19 anonim válasza:
És ahányszor jön egy egyéjszakás megcsalod az aktuális párod? Így aztan nem lesz hosszú kapcsolatod.
Ha a barátnőd lépne félre azzal az indokkal, hogy "régóta együtt vagytok" akkor azt elnéznéd?
12/19 anonim válasza:
Nem csak a lábam között van valami, hanem van eszem meg szívem is. Szerintem ez tróger munka, sose tennék ilyet. Nem esne jól nekem se, ha a barátnőm csinálna ilyet a hátam mögött - ennek megfelelően viselkedek én is.
13/19 anonim válasza:
A hűségem nem külső tényezőktől függ, nem feltételekhez kötött, hanem fennáll a kapcsolat teljes ideje alatt.
15/19 anonim válasza:
De ezekben az “életem esélye” dolgokban nem hiszek. Azért nem olyan nehéz kapcsolatokat kialakítani ám.🤡
16/19 anonim válasza:
Érthető, ha a csini maca kihívást jelent és még rád is mászik. A férjem úgy fogalmazott ilyen szituációban, hogy bármilyen nő mászhat rá, ha mi nem nyitott kapcsolatban egyezetünk meg, akkor a választás az egyszeri szex vs. feleség megbecsülése.
Ha téged jobban izgat az új nő, akkor nem elég fontos a párod, inkább szakíts és kalandozz a Barbi babák közt. A pasiknak kell ilyen időszak is, de akkor legyen tiszta mindenkinek a felállás.
17/19 Cpt_Obviously válasza:
Mondanám neki, vagy hármasban a nejem el, vagy sehogy.
18/19 anonim válasza:
Akkor te nem szereted a párod!Legalább add meg neki is az esélyt hogy boldog legyen és szakíts vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!