Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt, nem az első alkalom. Mégis vele akarok maradni. Miért érzem ezt?
13 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk alatt volt pár félrelépése, van amiről konkrétan tudok, de volt amikor csak úgy éreztem. Azóta már van egy kislányunk, mióta ő megszületett nem tudok félrelépésről. Egészen idáig.
Kb 1,5 éve eléggé semmilyen a kapcsolatunk, és hónapok óta eljárkál itthonról, levette a gyűrűjét és közölte, hogy válni akar.
Sejtettem, hogy nő van a dologban de most má biztosan tudom. El is költözött hozzá. Most jön az, amiért el fognak ítélni de vállalom.
Megfenyegettem, hogy nem láthatja a gyereket és a szüleit is ellene uszítottam. Ennek hatására hazajött hozzánk.
Így sem vagyok boldog nyilván, de azt sem akarom, hogy elhagyjon minket.
Már rég le kellett volna lépnie a férjednek. Nem csak feleségnek vagy sz.r, hanem anyának is. Remélem, a gyereked szembeköp, ha felnő. Tudtad, hogy félre fog lépni melletted, mégis gyereket vállaltál vele. Mire számítottál?
Igen, a férjednek nem félrelépni kellett volna, hanem tisztességesen elválni, de te se vagy áldozat. Egyedül a gyerek az, 2 hülye szülővel.
Kérdező,egy kérdés:
Szerinted a gyereknek mi lenne jó?
Félrelépett többször is.
Egyértelmű már nem akar veled lenni.El kell fogadni,nem dedós kislány szintjén ilyennel zsarolni.
Visszament és? Egyértelmű kényszerből.
El kell engedned,és nem magadra gondolni,hanem a gyerekre,hogy attól,hogy apa elköltözik,még ugyanúgy számíthasson mindkettőtökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!