Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm félrelépett és terhes, nem tudja kitől???
Nő vagyok, és a barátnőm mesélte. 1,5 éve próbálkoztak már a férjével, eddig nem jött össze a baba. Úgy alakult, hogy 1 hónapja bulizni mentünk és aznap egy távoli ismerőssel lefeküdt.
Végig mellette voltam a baba dologban, minden bánatát velem osztotta meg.
Most persze örül, hogy ott a kisbaba, de nem tudja mit tegyen, tőlem kért tanácsot. Őszintén én sem tudom mit tennék a helyében.
Ti mit tennétek?
Volt egy vizsgálat, amelyből kiderült, hogy a férfiak 10%-ának genetikailag semmi köze nincs ahhoz a gyerekhez, akit nevel.
Az orvosi titoktartás persze megmenti ezeket a nőket, de mi van, ha egyszer valaki kitálal?
Sz.r ügy. Egy nőrokonom így járt, csak ő őszinte volt és elmondta a férjének is meg a szeretőnek is, hogy mizújs. Mindkét férfi vállalta volna a gyereket, de ő végül elvetette.
Egyébként fogalmam sincs, mit tennék. Én tavaly ősz óta kínlódok azzal, hogy egy nagyon jó barátnőmnek szeretője van és képtelen vagyok így barátkozni vele.
Én sem nagyon akarok beleszólni, és én magam nem is tennék soha ilyet, de elgondolkodtatott, ha én lennék mit tennék.
Ha elmondja a férjnek, jó eséllyel elhagyja, ha megbocsájt, akkor nyilván DNS teszt. Ha az övé, akkor is hatalmas tüske lesz a szemében (teljesen jogosan!). Ebben az esetben nyilván jobb, ha nem tud róla.
Ha nem az övé és később derül ki az is borzasztó lehet.
Én őszintén nem tudom mit tennék. Nem biztos, hogy fel tudnám rúgni a házasságomat. Bár nekünk közös gyerekeink vannak.
8
És ez a történet akkor érvényteleníti a DNS tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!