Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene fogadnom a közeledését ennek a buszsofőrnek? Mi sülhet ki belőle?
Rám mozdult egy buszsofőr, amikor mentem apámat meglátogatni falura. Én már régen nem lakom ott, ő a szomszéd faluban lakik, régebbről ismerős arcra, de ő nem emlékszik rám.Ugye itt éltem 20 évig, csak akkor még fiatalabb voltam. Na mindegy. Az elmúlt pár hónapban többször is volt, hogy ő volt a buszon, mindig kedves volt, intézett felém egy két mondatot, utoljára megkérdezte a nevem meg ilyenek, aztán sokáig nem futottam össze vele. Most viszont már kikezdett velem, mondtam neki, hogy férjnél vagyok, azt mondta, nembaj neki is van felesége. Kicsit idősebb mint én, de elég jól tartja magát, bejött amúgy, meg a közeledése is, nem volt szemtelen, csak mondta, hogy szeretne megismerni, elkérte a témelószámomat, hogy irhatnánk smst, vagy össze futhatnánk vmikor. Mondtam, hogy inkább facen beszéljünk ha nagyon akar, de nincs Facebookja. Aztán végül nem adtam meg a számomat,észhez tértem az utolsó pillanatban.
Tudom így is gáz az egész, de olyan jól esett, rég nincs részem ilyesmiben, izgatott ég kicsit a dolog.
Mi sülhet ki? Viccelsz?
Párszor dugtok, lebuksz, a férjed kidob, te meg maradsz egyedül. Mikor utazol a buszon, nézheted, hogy a volt szeretőd mindenkinek csapja a szelet.
Sok boldogságot!
Pf, buszsofőrök minden picsát várnak, akit lehet. Tisztelet a kivételnek.
Jó egy hülye picsa vagy, szegény férjed.
Ezt nőként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!