Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem értem a férfiakat...mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a férfiakat...mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekem meg egy párom. Nem ő az apuka, de 7 éve együtt vagyunk. Minden rendben van közöttünk. Van egy ismerősöm, akinek a gyerkőce meg az enyém össze jár. Olyankor 1-1 kávét meg iszok anyukával, de ennyi. Nem látunk bele egymás életébe. Én amit látok, hogy egy gyönyörű szexi nő, gyönyörű két gyerekkel, a férj is jól néz ki. Csodaszép kertes ház, drága autók. Apuka rengeteget dolgozik, anyuka a kicsivel van otthon. Nagyon aktiv életet élnek. Rengeteget utaznak...röviden: jó rájuk nezni,meg valahol mindenki ilyen életre vágyik. Viszontlátásra anyuka rengeteget panaszkodik, hogy kevés a penz, sokat dolgozik a férje, nehéz neki nevelni a gyerekeket így. Szóval a csodálatos külcsin kívül, nem irigylem őket.

Itt vagyok én. Elvált, ducin, 15 éves autóval és 0 ft-al. Viszont pont anyuka mondta, hogy engem mennyire irigyel, hogy ilyen lazán veszek mindent.

Na most ma az történt, hogy anyuka kozmetikusnál volt és mentem a gyerekért, mert ott volt játszani. Apuka nagyon bókolt és flörtölt. Kétértelmű dolgokat mondott, de nem volt még kellemetlen. Nekem nagyon tetszik mint ferfi, de nyilván az ember nem vak. Viszont soha nem kellene házas ember. Meg nekem is van párom, ő tökéletes számomra. Csak elgondolkodtam azon, hogy egy olyen nőt mint a felesége, meg azt az életet amit élnek, el cserélné egy olyan nőre mint én meg egy tök unalmas életre mint amit én élek, csak mert én "lazább" vagyok?

Tényleg nem azért kérdem, mert bármi féle kapcsolatot akarok vele, csak el gondolkodtam azon, hogy mi vonza azokat a férfiakat egy tök átlagos nőben, mikor a főnyeremény ott van már neki

2022. márc. 26. 19:28
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
94%

"hanem azt tükrözte mintha neki egy sz.r lapos depresszios felesége lenne es a masikat dícsérte azert mert konnyedén old problémákat energiadus es laza."

Semmi ilyen nem volt a kérdésben. Közelében sincs a kérdés ennek, csak a kérdezőnek mondott szépeket.

2022. márc. 27. 11:52
 32/49 anonim ***** válasza:
33%

"Azt mondta, hogy csodál és szereti a mosolyom és hogy mennyire tele vagyok energiával, életkedvvel. Milyen jól megbírkózok a problémákkal és mennyire talpraesett vagyok. Irigyli párom és bár csak hamarabb találkoztunk volna. "

kérdezőt idéztem.

Ez leforditva:

A párja ninvs tele energiával es életkedvvel nem birkozik meg semmivel nem talpraesett. Kár illetve sajnalja, hogy vele jött össze es nem a kerdezovel még házasság elott("hamarabb")

2022. márc. 27. 12:01
 33/49 anonim ***** válasza:
0%

"A párja ninvs tele energiával es életkedvvel"

Ez meg leforditva: a párja depresszios.

2022. márc. 27. 12:02
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

"Kétértelmű dolgokat mondott, de nem volt még kellemetlen. "

"Azt mondta, hogy csodál és szereti a mosolyom és hogy mennyire tele vagyok energiával, életkedvvel. Milyen jól megbírkózok a problémákkal és mennyire talpraesett vagyok. Irigyli párom és bár csak hamarabb találkoztunk volna."

Ebben mi a kétértelmű? És ez nem volt kellemetlen?

2022. márc. 27. 12:18
 35/49 anonim ***** válasza:
27%

Ha udvarolnak egy nőnek az melyik nőnek kellemetlen?

Azért kétertelmu mert neki udvarol ugyanakkor nem tudna lépni semmit, tehát felesleges nyalás volt. Azaz üres nyalizás volt a levegőbe.

2022. márc. 27. 12:26
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha udvarolnak egy nőnek az melyik nőnek kellemetlen?

Pl nekem. Ha egy barátnőm féjre ezt a nyálas szöveget mondaná nekem, miközben tudja, hogy foglalt vagyok. Gusztustalan sunyi patkány. A saját feleségét próbálja meg boldoggá tenni.

2022. márc. 27. 12:32
 37/49 anonim ***** válasza:
0%
Igen ez igy van. De attol még egofényező.
2022. márc. 27. 12:33
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Aki rendben van magával (és a kapcsolatával), annak nincs szüksége ego fényezésre.
2022. márc. 27. 12:35
 39/49 anonim ***** válasza:
77%

Igen sunyi patkány az is akiroo szo van. Nem veletlenul van ki a felesége.

Es megannyi ferfi ilyen.

Aztán meg kaparnak ha ki vannak vágva, mint macskát sz.rni. akkor aztán a feleség lesz hirtelen az etalon.

En se értem miért ilyenek. Miert mindig a másik a szebb a jobb. A bombanőt meg nem veszik észre aki Mellettuk van.

2022. márc. 27. 12:36
 40/49 anonim ***** válasza:
50%
38 nincs rá szuksege. De ki nem sz.rja le egy kapott bóknál hogy ki mondja.
2022. márc. 27. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!