Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőmet nagyon sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet nagyon sokan megnézik amikor sétálunk. A probléma, hogy én úgy látom, ő is bámulja az őt bámuló férfiakat (szemeznek). Szóvá tettem, azt mondja képzelődöm. Nagyon zavar, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2022. jan. 6. 03:38
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Te mert nem nezel ki eleg jol? Ha jol neznel ki,akkor nem probalkoznanak nala a oasik.(tapasztalat)
2022. jan. 6. 04:23
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

Fiatal zsidó és a házasság

A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit:

- Rabbi! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek? Vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.

Mire a rabbi:

- Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül?

2022. jan. 6. 04:44
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Hàt,ezt kár volt elolvasni
2022. jan. 6. 05:28
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Alapvető emberi evolúciós ingerünk van, hogy észrevegyük, ha néznek minket. Az erre adott válaszreakció,hogy értetlen, ezért ő ismegnézi, ki bámulja. Teljesen normàlis. Tudod mi a nem normális? Az, hogy ebbe te többet látsz. Na, az beteges. Szerintem kezdj magaddal valamit, mert ha szegény csaj még csak ki sem nézhet a fejéből melletted, ne számíts hosszú kapcsolatra.
2022. jan. 6. 06:50
 5/8 anonim válasza:
40%
A lány még nem érett egy hosszú kapcsolatra. Ha te többre vágysz, dobbants még időben.
2022. jan. 6. 07:12
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Vagyis a barátnőd és nem a feleséged- ez a lényeg
2022. jan. 6. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
Én önkéntelenül visszanézek arra aki a képembe bámul, legyen az férfi vagy nő. Nem szeretem ha belebámulnak a fejembe és ilyenkor én is visszanézek, hogy "mi a phaszt nézel?" Ez nem szemezés, pusztán irritál ha valaki ilyen.
2022. jan. 6. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
34%
Én barátnőm is ilyen, mindig elég kihívó ruhákat vesz fel, feszülős bőr miniszoknya, hatalmas tűsarkú meg ilyesmi, eléggé megbámulják, ő meg visszamosolyog. Párszor szóvá tettem de mindig veszekedés van, inkább hagyom a fenébe, és rámosolygok én is az adott srácra h helló, ő az én barátnőm te meg max álmodozhatsz róla
2022. jan. 6. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!