Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csaltátok meg a párotoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csaltátok meg a párotokat? Hány alkalommal?

Figyelt kérdés

2022. márc. 22. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
7-8 alkalom, adódott rá lehetőség
2022. márc. 22. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Én csak ismertem ilyen férfit, aki el is mesélte, szépen, incelekre jellemző részletességgel, hogy a megcsalás az jó dolog, mert ez az igazi szeretet, hogy ilyet lehet csinálni.

Az illető - külsőre és viselkedésre is - pont olyan volt, mint az inceles képregényekben a bunkó szereplő. Igazából ő lehetne a valóságalapja ezeknek a képregényeknek.

2022. márc. 22. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Folyamatosan csaltam az exem. Nem is tudom hányszor, de nagyon sokszor.
2022. márc. 22. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezen az oldalon ódákat olvastam arról, milyen jó dolog a félrelépés, azóta se láttam olyan (nem fogom már megtalálni) terjedelmes és szofisztikált irományt, le voltam nyűgözve, hogy egyesek mennyire más univerzumban élik az életüket. Ennek ellenére sosem tennék ilyet.
2022. márc. 22. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
6-7 alkalom volt ugyanazzal a pasival. Nem volt szex.
2022. márc. 22. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
38%

2x-3x, ugyanazzal az emberrel. Nem most, még nagyon régen, egy nagyon régi párom. Mert már nem szerettem, ezért nem is éreztem, hogy lenne párom. Csak, hogy egy lakásban lakom valakivel, amíg nem találok másik lakást. Értelemszerűen addig se akartam az utcán lakni, és előbb jött valaki, aki érdekel. Utána az eredetivel már nem is akartam lefeküdni, de ő máshogy gondolta, tehát megerőszakolt. Egyáltalán nem volt lelkiismeretem a "párom" miatt, mivel egy sz.ralak volt.

PS.: A másikkal se maradtam, egyszerre zártam le mindkettővel, mielőtt még a lakáskérdés megoldódott volna.

2022. márc. 22. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem zartam le az elozot magamban, igy az uj kapcs kb 2.heteben volt egy bucsuszex a haveri koros nyaralason, ahol az uj nem volt ott. Nem vagyok ra buszke es valahol orulok h ez csak 3honapig tartott ezutan (o megcsalt), mert nem lett volna jo erzes hosszu tavon h igy indult.

Ez 17eve volt, azota sem senkit.

Raadasul par evvel kesobb az exszel osszehazasodtunk, ket gyerkoc, ugy tunik a bucsuszex sem volt eleg bucsuhoz:)

2022. márc. 23. 00:20
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Rengetegszer. Nem is számolom hánnyal. Igazából nekem a csajozás egy honbi. Más bélyeget gyűjt, vagy vadászik, én barátokat gyűjtök
2022. márc. 23. 06:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Megszámolni nem tudom hányszor.

Mindig a szexuális kielégületlenség volt az oka. A vágyak nem teljesítése, és másnál volt lehetőség rá.

2022. márc. 28. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!