Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz automatikusan álszent az, aki semmilyen formában nem tolerálja a megcsalást?
Figyelt kérdés
Azért annyira nem nagy mutatvány időben szakítani vagy hűségesen valaki mellett maradni, hogy úgy állítsuk be, mintha nem lenne képes rá senki... Azért ez nem szuperképesség.2022. márc. 21. 10:52
21/24 FoxtrotLidérc válasza:
4: Ha legutóbbi exemből indulnék ki, azt mondanám: Nők sem a p*csájuknak. De egyrészt általánosítani ocsmány dolog, másrészt meg érdekes módon sok nő meg hűséges a párjához. Szerintem ülj le, egyes. Ja, és 🍪.
Kérdező: Mert ezek az elemek magukból indulnak ki. És képtelenek a hűséget, mint koncepciót értelmezni.
22/24 anonim válasza:
"Azért annyira nem nagy mutatvány időben szakítani vagy hűségesen valaki mellett maradni, hogy úgy állítsuk be, mintha nem lenne képes rá senki... Azért ez nem szuperképesség." majd rájössz kedves kérdező..Gondolom fiatal vagy még, mert különben nem írnál ilyen butaságokat le.
23/24 anonim válasza:
Nem írt butaságot. Valóban átüt belőle egyfajta ifjonti naivitás és leegyszerűsítő idealizmus, de ettől még nem lesz butaság.
Úgy értem, attól, hogy valaki azt gondolja, hogy pl a Föld megmentése triviális feladat, attól a még a szándék nem lesz hülyeség.
24/24 anonim válasza:
Nem is a szándékra írtam hogy butaság,hanem arra aki egy ilyen szituációt egyszerűnek képzel el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!