Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért lesz automatikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz automatikusan álszent az, aki semmilyen formában nem tolerálja a megcsalást?

Figyelt kérdés
Azért annyira nem nagy mutatvány időben szakítani vagy hűségesen valaki mellett maradni, hogy úgy állítsuk be, mintha nem lenne képes rá senki... Azért ez nem szuperképesség.
2022. márc. 21. 10:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

"Szerinted hány % az esély arra, hogy nem lesz szex..?"

Mivel a szex nem "lesz", hanem két ember csinálja, így ha rajtam áll, 0%.

2022. márc. 21. 11:24
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
Kétlem hogy a való életben bárki is álszentnek hivna ezért. Csak online gyűlik össze egy rakás paraszt, akik beszélnek mindenféle hülyeséget.
2022. márc. 21. 11:29
 13/24 anonim ***** válasza:
27%

11

De ott vagy elanyátlanodva azt sem tudjátok hogy élitek tul, egymást támogatjátok vállvetve, ő neked a biztonság is mert erős férfi es tud kunyhít építeni, egymásra van szukségetek, rengeteget beszéltek mert net sincs, a gyerekkortol kezdve ismeritek meg egymást, nincs politika, normákban sem eltérés mert hiaba lenne biszex vagy csajozós, csak te vagy, egy teljesen más világban vagytok mint a reál.(azaz amilyen irreális pl a szerelem is..)

Szerintem ilyen esetekben tenyleg max impotensek frigidek maradnának csak hűek.

2022. márc. 21. 11:32
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

Ez aztán egy marha életszerű szituáció.:D

Minden emberrel megesik legalább 2x az életében,hogy lakatlan szigetre pottyan pont egy vonzó kollégájával. Velem még nem történt ilyen.😤

2022. márc. 21. 11:33
 15/24 anonim ***** válasza:
46%

14 a megcsalás annak aki saját magárol nem tudja elképzelni is pont ilyen meglepően irreális.

Az élet sokkal kiszámíthatatlanabb mint hisszuk azt.

2022. márc. 21. 11:35
 16/24 anonim ***** válasza:
54%

Három különböző okból hallottam ilyen kinyilatkoztatást. Az első a közönséges cinizmus (ugyan már, minden ember egyforma), a második az önigazolás (ne magyarázz, te sem vagy ám jobb nálam). A harmadik eset az érdekesebb: szerintem itt rossz szóhasználatról van szó.

Az üzenet arra utal, hogy mielőtt belemerülünk a túlzott moralizálásba és ítélkezésbe, mondván mi sosem lennénk képesek megcsalni a szerettünket, jusson eszünkbe, hány ember volt, aki ugyanígy gondolta, mégis megtette. Nem minden megcsalás történik előre eltervezett szándékkal és tudatosan - főleg a női változatok. Kapásból három lány ismerősömet tudok felhozni, akik teljes magabiztosan állították volna, hogy ők sohadesoha. Aztán de, és nem volt könnyű tükörbe nézniük.

Ugyanakkor igazad is van, mert ennek sok köze nincs az álszentséghez, hiszen az tudatos képmutatást feltételez, amiről nincsen szó. A naivitás talán közelebb áll a helyeshez. Az üzenet lényege kb az, hogy "ne értékeld ennyire túl saját magad".

Megjegyzés: sosem léptem félre, én nem az önigazolós változat vagyok :).

2022. márc. 21. 11:35
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
Akkor sem dugok lakatlan szigeten senkivel.
2022. márc. 21. 12:00
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy ja, lakatlan szigeten nekem se a dugás hanem a túlélés lenne a prioritás inkább.🤣
2022. márc. 21. 12:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
A 10-eskének sok volt a Kék Lagúna. :D (pont tegnap ment a TV-ben)
2022. márc. 21. 13:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a film egy horror. Egy lakatlan szigeten teherbe esni?
2022. márc. 21. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!