Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megunhat engem is a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megunhat engem is a pasim?

Figyelt kérdés

Folyamatosan azzal találkozom a social mediaban és a való életben is, hogy olyan (esetemben srácok) próbálkoznak nálam és más lányoknál, akiknek van barátnőjük. Észrevettem, hogy a pasim legjobb haverja is ezt csinálja. Az én pasim régen nézegetett lájkolgatott más lányokat de szóltam neki és abbahagyta, vagyis azóta én nem látom hogy csinálná.

Félek hogy megun, megcsal, vagy hogy másfele csapja a szelet 3 év után. Beszéltem vele erről azt mondta ő nem ilyen, de akkoris csak pasi…

Hogy nyugodjak meg?

20/L

2022. márc. 6. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Meg is fog!
2022. márc. 6. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"de akkoris csak pasi…"

no komment.

2022. márc. 6. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Előzd meg.
2022. márc. 6. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
fiatalok vagytok nagyon , talán nem is a korotok miatt mentek szét ha nem ez a világ amibe születettek erősen manipulál benneteket , a fogyasztói társadalom csúcs korszakát éljük. Saját véleményem szerint azok akik félnek attól , hogy a párjuk megcsalja ő maga lesz az aki megcsalóvá válik vagy másba szeret megbántva a férfit egy életre.
2022. márc. 6. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Van egy mondás: mindenkit un valaki.
2022. márc. 7. 00:38
 6/6 anonim ***** válasza:
A világ legjobb nőit is unja valaki...
2022. márc. 11. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!