Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem ezt az üzenetet kapta egy kollégájától?
A férfi kolléga ezt írta egy távolabbi (másik osztályon dolgozó) nő kollégáról a férjemnek : hogy " xx (nőt) az xy (férfi) d@gja, csak szólok"
Ez mit jelenthet? Miért írta a férjemnek? A férjem érdeklődik a nő iránt? Ti mire gondolnátok?
Miért olvasgatod a férjed üzeneteit? Ő is olvasgatja a tieid? Jaaa, neeem, ő már adott okot szerinted, ezért te megteheted ;) felhatalmazva érzed magad. Felrúgnám a Holdig az ilyen "más üzeneteit nézem és aztán kombinálok".
Ha nem bízol benne, akkor mondd el neki, beszéljétek meg. Aztán javítsatok a dolgokon. Ha nem fog menni azután is vagy bármi olyan van, akkor meg szakítsál. Ha meg nem akarsz szakítani, akkor se nyomozgass, hanem akkor törődj bele a sz*r kapcsolatba és ennyi.
Ezek az opciók.
Adom #21!
Nem is értem mit kepzelsz magadrol kerdezo
Egyáltalán nem sajnállak :D
Soha nem néznék bele más üzeneteibe és eddig sem tettem ilyet soha. Aki megteszi, az viselje a következményeit.
Beszéld amúgy meg vele. Ha nem bírod ezeket a dolgokat, akkor meg tényleg szakíts, mert nem tudod magad vele egészségesen érezni.
Azért a kérdezőnek is van felelőssége. Már csak azért is, mert nyilván azzal a szándékkal turkál, hogy találjon valami bizonyítékot. Ha erre adja valaki a fejét, akkor viselje is a következményeket. Persze ugyanúgy a férj is, ha megcsalja és aztán ki lesz dobva.
De ez olyan, hogy tudom, hogy nem kéne csalánba nyúlni, de azért én belenyúlok, aztán sajnáltatom magam, hogy jaaaj nekem, fáj a kezem.
25: alapból igazad lenne. Nekem ott olvadt el a kérdező felé irányuló empátia, amikor kibökte, hogy azért nem beszél a hitvesével, mert akkor az legközelebb okosan eldugja az esetleges jeleket.
Felrémlett a kép, ahogy asszonyka azon fundálkodik, hogy miként állítson csapdát az embernek, ott szimatol, mint valami Columbo. De b@sszus, ez az ember a férje!
Ha megcsalja, akkor egy aljadék, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a potenciális megcsaltnak is aljadék módon kell működnie.
Nem fér bele a megcsalás, de ha megtudnám, hogy kémkedik utánam a feleségem, akkor pont úgy reagálnék, mint azok a nők, akinek a párja genetikai vizsgálatot csinál suttyomban a gyereken, hogy biztosan a sajátja-e.
Abszolút egyetértek. Amikor valakire sérelmére elkövetnek vélt vagy valós sérelmet, akkor a sértett egyrészt úgy gondolja, hogy neki abszolút van joga ahhoz, hogy most minden lehetséges módon alávágjon a másiknak, sőt kifejezetten élvezik ezeket egyesek. Megcsalsz? Akkor most tönkreteszem az életed minden egyes kis szegletét és mindig azzal érvek, hogy de te meg megcsaltál.
Volt valami ilyen (és szerintem sokan vannak ezzel a mentalitással), hogy loptak a gyümölcsösből egy kerttulajdonosnak, ezért lelőtte őket. Természetesen neki állt feljebb utána, hogy nehogy már ő legyen a hibás, hiszen mit képzelnek, hogy lopnak. Szépen ment a hűvösre.
Ha elkövetnek valaki sérelmére valamit, akkor nem kell még nagyobb aljadéknak lenni. Márpedig ha szigorúan hivatalos úton nézzük, akkor sehol nincsen leírva, hogy börtönbüntetés járna a megcsalásért, de más után való nyomozgatás (üzenetek olvasgatása stb) akár problémákat is jelenthet jogilag.
Nem véletlenül nincs önbíráskodás, mert ha véletlenül meghúzom valakinek az autóját parkolás közben vagy ellopok egy 150 forintos csokit, akkor hiába követtem el bűnt, okoztam kárt, nem hiszem, hogy megérdemelnék egy főbelövést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!