Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható egy éjszakás megcsalás?? Be valotta nekem magától. Egymásnak a elsők voltunk szexuális téren.
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 13:40
21/28 anonim válasza:
Ne legyél naiv.. Ezek a 20 évesen szűz vagyok féle palik ha punczit kapnak hirtelen valami latin amerikai szeretőnek hiszik magukat...aztán ha elhagyják őket utána többé nő sem néz rájuk mivel az egyetlen amiért más lefeküdt velük az a női vadászösztön miatt volt, a foglalt pasi akkor is kell nekik ha nyomi lúzer, de aztán mikor egyedül maradnak a kutyát nem érdeklik.
22/28 anonim válasza:
Dézsavűm van ettől a kérdéstől, nálunk is ez volt.
23/28 A kérdező kommentje:
22-es és mi lett végül??
2022. márc. 4. 13:02
24/28 anonim válasza:
Nem tudom, kamu-e a kérdés, de van egy igazság:
Félénken nem lehet b@szni.
A merevedéshez ellazult lelkiállapot kell. Egy amolyan "jókor vagyok jó helyen és egy jót fogok kefélni" üzemmód. Ha ezt bármilyen lelki teher nyomja, a merevedés nem jön létre. Szorongás, félelem, bűntudat, vagy bármi negatív érzés van, a farok nem fog felállni. Én már nem tudnám megcsalni a feleségemet, mert olyan bűntudatom lenne és úgy félnék a lebukástól, hogy képtelen lennék a szexre hangolódni. Ezek alapján vonja le mindenki maga a következtetést, hogyan állhat a párjához az a férfi, aki képes más nővel dugni.
Csók!
25/28 anonim válasza:
24. Van nagy igazság alapja annak amit írsz.
26/28 anonim válasza:
A #21-es válaszolónak egyébként rohadtul igaza van.
Amúgy ne legyél hülye, épp most próbálnak annak nézni....
27/28 anonim válasza:
Ezért nem kellett volna egy szerencsétlen lúzerrel kezdened! Keress egy igazi férfit!(már ha van eszed)
28/28 anonim válasza:
Sajnos a pasi nem komoly, főleg, hogy úgy tűnik, még az elején vagytok. De az a barátnő sem igazi barátnő. Elgondolkodnék, hogy ki az igazi barátom. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!