Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátható egy éjszakás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátható egy éjszakás megcsalás?? Be valotta nekem magától. Egymásnak a elsők voltunk szexuális téren.

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 13:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Félénk típus, de félre dugni nem félt:D te is naiv vagy nagyon. Én nem tudnám megbocsájtani, de te tudod. Én úgy gondolom hogy a megcsalas döntés kérdése, akit szeretünk nem csaljuk meg.
2022. márc. 3. 14:14
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta hogy nagyon megbánta és csak engem szeret és neki nem számított ez semmit. "

Mindeki ezt mondja.

2022. márc. 3. 14:22
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

""Ha ő nem nyomult volna nem lett volna semmi mivel ő felénk típus."

AZ nem hűség, ami csak azért van, mert nincs alkalom.

Ha rád nyomul egy pasi, akkor lefeküdhetsz vele, hiszen ő nyomult?

2022. márc. 3. 14:24
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas a barátod, ahogy próbálja menteni magát, szegény kisfiú rámásztak és nem volt választása? Ráadásul már a kapcsolat elején. Úgy vágnám ki,mint macskát sz arni.
2022. márc. 3. 14:37
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Naiv kislány. Méghogy félénk típus..... 🤭Hátpersze.
2022. márc. 3. 14:54
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
A "félénksége" ellenére beledugta a farkát egy másik nőbe, méghozzá egy állítólagos barátnődbe. Gondold végig. Legközelebb kibe teszi? Anyukádba?
2022. márc. 3. 14:57
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Húú de butus Vagy!! beveszed ezt a szöveget, hogy rámásztak? Meg, hogy nem lett volna semmi, mert magától félne kezdeni??? Ne légy ilyen ostoba, hogy ezt beveszed.
2022. márc. 3. 15:15
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
A páromat és a barátnőmet is ejteném azonnal. Meg is tettem, ugyanis volt részem ebben, igaz, mi 5 éve kapcsolatban voltunk, amikor rájöttem, hogy dugnak. Azonnal lapát mindkettőnek és új élet 😉
2022. márc. 3. 15:39
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kis félénk palidat megdugta a barátnőd, mit tehetett volna? Ellenkezzen? Az mennyire bunkó lenne már, tudod.

21/N

2022. márc. 3. 15:47
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"De a egyik barátnőm nyomult rá. Ha ő nem nyomult volna nem lett volna semmi mivel ő felénk típus."

Úgy gondolod, hogy mivel a barátod félénk típus, ezért ha egy nő nyomul rá és így végül lefekszenek teljesen rendben van? Ez esetben nem értem, miért tetted fel a kérdést?

Az emberek többsége nem ért veled egyet, mert azért, mert valaki nyomul rád, még vissza lehet utasítani és nem kötelességed szexelni vele. Gondolj magadra, mit teszel, amikor egy férfi nyomul rád? Te is ugyanúgy lefeküdsz vele?

Hogyha a barátod nem képes visszautasítani más nő közeledését, akkor képtelen monogám kapcsolatra, ami a jövőben se fog változni. Ennek tudatában érdemes döntened, hogy szeretnél nyitott kapcsolatot, avagy inkább olyan férfit keresel, aki hasonlóképpen, monogám kapcsolatot keres.

2022. márc. 3. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!