Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható egy éjszakás megcsalás?? Be valotta nekem magától. Egymásnak a elsők voltunk szexuális téren.
"Azt mondta hogy nagyon megbánta és csak engem szeret és neki nem számított ez semmit. "
Mindeki ezt mondja.
""Ha ő nem nyomult volna nem lett volna semmi mivel ő felénk típus."
AZ nem hűség, ami csak azért van, mert nincs alkalom.
Ha rád nyomul egy pasi, akkor lefeküdhetsz vele, hiszen ő nyomult?
Szegény kis félénk palidat megdugta a barátnőd, mit tehetett volna? Ellenkezzen? Az mennyire bunkó lenne már, tudod.
21/N
"De a egyik barátnőm nyomult rá. Ha ő nem nyomult volna nem lett volna semmi mivel ő felénk típus."
Úgy gondolod, hogy mivel a barátod félénk típus, ezért ha egy nő nyomul rá és így végül lefekszenek teljesen rendben van? Ez esetben nem értem, miért tetted fel a kérdést?
Az emberek többsége nem ért veled egyet, mert azért, mert valaki nyomul rád, még vissza lehet utasítani és nem kötelességed szexelni vele. Gondolj magadra, mit teszel, amikor egy férfi nyomul rád? Te is ugyanúgy lefeküdsz vele?
Hogyha a barátod nem képes visszautasítani más nő közeledését, akkor képtelen monogám kapcsolatra, ami a jövőben se fog változni. Ennek tudatában érdemes döntened, hogy szeretnél nyitott kapcsolatot, avagy inkább olyan férfit keresel, aki hasonlóképpen, monogám kapcsolatot keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!