Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok/fiúk akik belementek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk akik belementek abba, hogy veletek csalja valaki a párját! Miért mentetek bele?

Figyelt kérdés
Nemrég közel kerültem egy sráchoz aki csak a dolog után mondta el, hogy amúgy van valakije. Az eszem azt mondja hagyjam abba mert ez ütközik az elveimmel viszont legbelül nem akarom, hogy vége legyen ennek az egésznek. Ti miért mentetek bele? Nem őrlődtetek ezen nagyon sokat?

2022. márc. 2. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért jó neked ,ha csak használnak?
2022. márc. 2. 18:19
 2/12 anonim ***** válasza:
9%
Nekem is van párom, nem zavart hogy neki is van.
2022. márc. 2. 18:21
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Mert tetszett a nő, és meg akartam dugni.
2022. márc. 2. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Mert jó volt vele, és én se akartam komolyan. A megcsalás meg az ő baja, nem tartottam pisztolyt a fejéhez.
2022. márc. 2. 18:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert vonzott, és nyilván mert reménykedtem, hogy majd én fontos leszek.

Nem lettem! Ne akarj magadnak fájdalmat okozni nem éri meg, ő meg tesz mindkettőtökre, ha nem többen vagytok.

2022. márc. 2. 18:27
 6/12 A kérdező kommentje:
#1 A feltételezéseket hagyjuk ki inkább ha nem tudunk többet a sztoriról és a kérdésre válaszoljunk. :)
2022. márc. 2. 18:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem megyek bele, mert annál nagyobb tartásom van. Lehet belemagyarázni, hogy jaj, mert te vagy az álomnő és a párja rosszabb nálad, jaj feltüzelted, jaj tőled megkapja amit otthon nem, de az igazság az, hogy otthon nincs szex vagy már unja a nőt és téged csak üríteni használ. Egy igazán szép, normális, értékes nő nem éri be a szeretői státusszal, csak a buta libák.
2022. márc. 2. 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megsejtettem, hogy vannak rajtam kívűl mások is én leléptem. Bár hivatalosan nem volt kimondva, hogy egy pár vagyunk.
2022. márc. 2. 19:06
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Mert annak az embernek nem én tartozom hűséggel. Akinek én tartozom, annak szigorúan tartom is a szavam... Hűtlen gennyládákat használni szerintem nem bűn, komoly kapcsolatot amúgy sem akarnék ilyentől. Ráadásul ha nem viselkedik, legalább van elég bizonyíték ellene, amit el lehet küldeni a párjának.
2022. márc. 2. 19:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert tetszett, jó volt vele, szerettem.
2022. márc. 2. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!