Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg tudnál bocsátani a férjedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnál bocsátani a férjednek, ha férfiprostival csalt volna meg, és sírva esküdözne, hogy soha többé nem tesz ilyet?

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 23:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
A megcsalás az megcsalás, teljesen mindegy, hogy nővel , férfival,kutyával...
2022. márc. 2. 06:40
 12/21 anonim ***** válasza:
18%
2. Úgy érzem ha egy férfi mert volna ilyet írni, hogy nyomorékká verne egy nőt, nem a zöld mezőben lenne a felpontozása annak a válasznak.
2022. márc. 2. 06:43
 13/21 anonim ***** válasza:
5%

Undorító és szánalmas.

Egy nőért előbb megtudnék, de ezért biztosan nem

2022. márc. 2. 06:43
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Megbocsátani megbocsátanék, mert nem vagyok haragtartó típus, de minden kapcsolatot megszakítanék vele. Engem sokakkal ellentétben nem zavarna az, hogy biszex, de az, hogy évekig a képembe hazudott, azt nem tudnám megbocsátani. Az meg, hogy félre is kefélt, ráadásul a KÖZÖS pénzünk, na, attól meg végképp hányok.
2022. márc. 2. 06:50
 15/21 Noren1989 ***** válasza:
60%
Te voltàl az, aki a minap arra ment haza, h egy haverjàt szopja fel a férjed? 🤔🤔🤔
2022. márc. 2. 07:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az, hogy prostival az plusz undor faktor. Viszont nekem mindegyik nemmel megcsalás tökmindegy, hogy azonos vagy ellenkező!
2022. márc. 2. 09:46
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
ez megcsalás kategória, nem szerelem
2022. márc. 2. 10:10
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem oké ha biszex, de a prostizást erkölcsileg undorítónak tartom.
2022. márc. 2. 11:54
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Jaj lányok, asszonyok...ha volna arról fogalmatok, elképzelésetek, hogy hány férj, vőlegény, pasi szexel férfiakkal - azt hiszem ledöbbennétek.

Soknak állandó haverja van, lehet ti is ismeritek, csak nem sejtitek.

Prostit csak az vehet igénybe, aki nagyon ki van éhezve, vagy nem jó pasi és nincs más módja.

Volt konkrét kollégám, akiről tudtam, hogy férfi szeretője van, ráadásul ocsmány ronda vén manus, pedig ő harmincas volt.

De nőről is tudok, aki a vőlegénye húgával szexelt, le is bukott.

Mindkét oldalon vannak ilyenek.

Férfi részről talán azért, mert nem merik vagy nem lehet felvállalni azt, hogy a kuksi izgatóbb,mint a puncus. És nem is tudnak megváltozni,mert nem lehet. Max elnyomni - de csak egy ideig.

2022. márc. 4. 12:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Kuka!Több okból is!
2022. márc. 5. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!