Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy gondolja, hogy a megcsalásnak NINCS elfogadható indoka? Még akkor sem, ha éppen “szünetet” tart a pár? Szakításnál mi az az idő ami után már lehet mással egyes tagja?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy én vagyok csak túl radikális és ó módon gondolkodó, de nekem nem veszi be a gyomrom, amikor ilyeneket hallok fiataloktól, - pedig én is húszon x vagyok - hogy épp szünetelnek, de rá 2-3 napra v aznap már mással kavar. Általában a nők ilyenek…2022. febr. 28. 20:18
11/15 anonim válasza:
Aki azt akarja, hogy a szünet alatt ne keféljen a másik, akkor meg kell beszélni, hogy megcsalásnak venné a dolgot, amíg ténylegesen nem szakítanak.
Szakítás után pedig a következő pillanatban akár mindenki azzal kefél, akivel akar, semmi közük egymás szexuális életéhez.
12/15 anonim válasza:
Én a szünetet hülyeségnek tartom, de ha a "párom" ragaszkodna hozzá, azt bizony bizonyos ideig tartó szakításnak venném. Akkor meg nem megcsalás, mert nem vagyunk együtt. Ha ezt nem veszi be a gyomra, akkor ne akarjon szünetet, hanem akarjon velem együtt maradni.
13/15 anonim válasza:
Ross Geller nem ért egyet veled.
14/15 anonim válasza:
A szünet egy fa$zság.
Ilyen nem létezik.
Olyan van, hogy szakítunk, később meggoldoljuk magunkat, kibékülünk.
Hogy a köztes időben mi történik, az az egyénre van bízva.
Ahhoz meg nincs joguk, főleg nem a szakító félnek, hogy elszámoltassa a másikat, éppen kivel dugott, miután ő kibaszta...
(Exem szerette ezt csinálni... 🙄)
15/15 anonim válasza:
Az embernek genetikailag igénye van a több emberrel való intimitásra (promiszkuis), természetes dolog. A régi mezőgazdasági berendezkedés hozta elő a “tulajdonlás” igényét is…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!