Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Javasolt ismerősök a messengeren mit jelent?
Figyelt kérdés
A javasolt ismerősök között láttam valakit, viszont nem beszélgetett vele. Akkor mégis miért van legeslegelől? Sajnos elég komoly okaim lehetnek kérlek segítsetek.2022. febr. 28. 09:16
1/7 anonim válasza:
Valszeg azzal az ismerosoddel beszeltel mostanában akinek ismerose az illető. Vagy az ismerosének ismerőse.
2/7 anonim válasza:
Lokáció alapján is előre teheti, mondjuk egyik ismerőse közelében volt
3/7 anonim válasza:
Én pont ezt néztem a messengeremen, hogy olyan random 3 embert tesz leglőre, akivel közünknincs ahhoz, hogy mi elkezdjünk beszélgetni...:
- egy pasi, akivel interjú miatt egyszer üzenetet váltottunk még 2 éve, 1 csaj aki szintén 1x üzenetet váltottunk még anno diákmunka miatt, a 3. meg egy random idegen, szerintem azzal soha nem is beszéltünk. Wtf?
4/7 anonim válasza:
Mik azok a sajnos elég komoly okok?
5/7 anonim válasza:
Pl. közösd ismerős. Nekem rengeteg olyant hozott így fel, akiket soha az életben nem láttam és soha semmilyen interakció nem volt köztünk.
6/7 anonim válasza:
Senki nem fogja megmondani, mert senki nem ismeri az algoritmust. De amúgy simán beszélhettek is, törölni bármikor lehet.
7/7 anonim válasza:
Hol van ilyen funkció messengeren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!