Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ijedt meg ettől?
azért a megcsalás topicba írom ezt ki, mert lehet vaj van a pasi füle mögött.
szóval mi csak jó ismerősök vagyunk, annál kicsit több is, inkább már barátság, de részemről semmi több.
ő párkapcsolatban él évek óta.
legtöbbször neten át kommunikálunk, személyes tali ritka.
egyik alkalommal a gépemmel baj volt, és elkértem a mobilszámát, h. addig azon keresztül tartsuk a kontaktot.
megijedt ettől... írt egy zavaros mailt, h. mi van, ha kikerül a száma máshova, ha őt idegenek fogják hívogatni, h. nem szívesen adja meg senkinek... de azért a levél végén mégis ott állt a száma, velem kivételt tesz, mondta.
fura volt, mert miért feltételezi, h. annyira ostoba vagyok, h. bárkinek továbbadjam az ő számát? azt éreztem, megriadt ettől.
csak utána kezdtem el gondolkozni, h. talán a párja nem is tud arról, h. mi sokat dumálunk, vagy ő esetleg többet érez, szóval vmi. ilyesmi, h. félt, h. felhívom mobilon.
végül nem hívtam fel, megvártam, amíg jó lett a gép, mert éreztem, h. vmiért tart ettől.
mit gondoltok erről?
Vagy nem szereti megadni a mobilszámát, mert fél, hogy kikerül a száma máshova, vagy idegenek fogják hívogatni.
Vagy megijedt, hogy esetleg te érzel többet, annak ellenére, hogy tudod, hogy párja van.
Ahogy írtam, részemről semmi több.
És ahogy írtam, nem vagyok olyan lüke, hogy bárkinek a számát kiadjam másnak, sosem tettem ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!