Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet, hogy megcsal, attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy megcsal, attól még, hogy átment a hűségteszten?

Figyelt kérdés
Pasimat hűségteszt alá vetettem, ha elfogulatlan akarok lenni, akkor átment, de nem volt egy könnyű eset, és több ponton is igen belekavarodott a történetbe, emiatt gondolom, hogy most csak szerencséje volt, de másokkal meg máskor nem alakulnak ilyen pozitívan az események.

2022. febr. 1. 15:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
36%
Két eset van: vagy magadban nem bízol (a vonzerődben, abban, hogy elég jó vagy neki stb.), akkor előbb, vagy utóbb kiderül, hogy féltékeny vagy és el fogod veszíteni. A másik, hogy valóban vannak gyanús jelek, de nem tudsz biztosat. Én az utóbbi helyzetben voltam; a női ösztönöm súgott, de győzött a szakmai ártalom,😊 mindenáron vártam a bizonyítékra. Nos, ebből az lett, hogy két évet pazaroltam rá az életemből és sokat szenvedtem. A női ösztön létezik és nem lehet megmagyarázni. Bízz a női ösztönödben!
2022. febr. 1. 19:51
 12/25 anonim ***** válasza:
97%

Hűségteszt a kisdobos eskü után jön? 😂

Hány évesek vagytok?

2022. febr. 1. 20:01
 13/25 anonim ***** válasza:
97%
Hűségteszt? Hagyjál már 😂 óvodában esetleg beválik.
2022. febr. 1. 21:22
 14/25 anonim ***** válasza:
69%

Felesleges a hűségteszt.

Ha már gyanakodsz, vagy megfordul a fejedben, hogy esetleg megcsal, annak nyomós oka van.

2022. febr. 1. 22:16
 15/25 anonim ***** válasza:
95%
Huh vannak bajok. Szegény srác
2022. febr. 2. 01:50
 16/25 anonim ***** válasza:
71%
14-es, igen, nyomós oka lehet, pl. az, hogy beképzel magának dolgokat. Nem mindig van ám alapja, csak rengeteg nőnek nulla az önbizalma és ezt a párjára vetíti ki. Írom ezt nőként, mert sok ilyet látok a környezetemben.
2022. febr. 2. 08:12
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
Nyomós ok lehet a féltékenykedőben is, különféle belső okok, mint az önbizalomhiány, ebből adódóan kisebbségi komplexus stb.
2022. febr. 2. 08:27
 18/25 anonim ***** válasza:
Engem egyelőre az érdekel, mi az a hűség teszt? O.o
2022. febr. 2. 09:21
 19/25 anonim ***** válasza:
94%
Ne haragudj, de beteg vagy.
2022. febr. 2. 11:56
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Írj, segitek, ha tudok
2022. febr. 2. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!