Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csinálnátok ilyet? Aljas vagy sem, hűségtesztnek vetném alá a páromat.
Szeretnék egy barátnőt vagy egy csinos lányt, aki bepróbálkozik a barátomnál.
(A munkahelyen állítólag több nőnek is csapja a szelet, de nem tudom bizonyítani.)
Ha bárki segítene évben a hűségtesztben nem lennék hálátlan. Cserébe én is tesztelhetem más párját, hogy mennyire hűséges
Ez eleve hülyeség, attól, hogy Sárira akit kinézel neki nem megy rá, még lehet, hogy Gizivel megcsal. Sok munkahelyen, baráti társaságban belefér a flörtölgetés, ez önmagában semmit sem jelent.
Ki mondta, hogy csajozik, és mit mondott?
Ha ezt a párommal ketten nem tudom megoldani, és nem bízok benne, akkor nekem megette a fene azt a kapcsolatot.
De miért másabb a te módszered?
1. Lebukik a beépített emberrel, bukik a kapcsolat.
2. Nem mozdul rá a beépített emberre. De lehet azért, mert nem jön be neki/gyanús/másra hajt... ki tudja miért. Ezután biztosan hiszed majd, hogy egy szent? Nem hiszem. Ilyen szintű bizalmatlanság és bizonytalanság - bukik a kapcsolat.
3. Te buksz le, hogy ilyen eszközökhöz folyamodtál - bukik a kapcsolat.
Szerintem nem jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!