Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meddig mehet így tovább, ha nem bírom megállni?
Ismerek látásból egy férfit a munkahelyemen, én házas vagyok(ezt tudja ő is) őt nem tudom, hogy az e.
Amióta ott dolgozom folyton nézzük egymást, néha kis mosoly, titkon figyelések,ez már egy éve tart, de úgy, hogy néhány hétig nézegetek, amit én előbb utóbb viszonzok, aztán abba marad néhány hétre, utána megint kezdődik elölről, arra járkál, nézeget, mosolyog. Néha látom rajta is, hogy néha zavarban van. Heti 2-3x vagyunk bent egyszerre és akkor szoktuk egymást látni naponta jónéhányszor.
Kösszönni szoktunk egymásnak, de nem is nagyon volt úgy munka dolgunk együtt, meg direkt nek. mentem oda még semmilyen ürüggyel hozzá, mert ha elkezdenénk beszélgetni, akkor biztos, hogy túlságosan közel kerülnénk egymáshoz, ahonnan már nem lenne vissza út.
Nem. tudom én mennyire jövök be neki, de én nagyon nagyon kívánom már néha, ha messziről meglátom már belebizsergek.
Én megértelek.
Pontosan tudom milyen érzés.
Sok okostojás válaszolót tojd le.
Szerintem gondold végig magadban, hogy mi lehet a mostani kapcsolatodban hiány, ami miatt talán felmerül, hogy szemezz vele.
De lehet nincs ilyen, az ember ösztönlény, sokszor belebizsereg egy szempárba, mozdulatba, popóba, cicibe, arcba.
Nem tudok tanácsot adni.
Nem lehet jó tanácsot adni.
Sok sikert!
Én is beleszeretttem a párom mellett egy nős férfiba...Éppen most.
A mozdulataiba, a nézésébe, a hajába, az orrába, a kezébe, a járásába, az illatába.
A csókjaiba.
"Ez meddig mehet így tovább, ha nem bírom megállni?"
Mondjuk a házassági esküddel relatíve vállaltad, hogy megállod az ilyet. Amúgy addig mehet így tovább, ameddig csinálod és ezen vergődsz, nem értem, mi a tényleges kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!