Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell valami rosszra gondolnom?
Figyelt kérdés
Férjem elment egy hétre a haverokkal síelni. Persze vannak ott mindenféle kikapós csajok is. Mielőtt elment, teljes tatarozás:fodrász, intim szőrtelenítés,új cuccok. Itthon meg nyúlott ruha, szakadt külső, fizikai munka után mosdatlanul ágyba bújás.2022. jan. 24. 08:08
11/23 anonim válasza:
Várjál már!
Arra nem gondoltál még, hogy mi van akkor ha buzu**lnak?
12/23 A kérdező kommentje:
Nem b...zulnak,tuti. U igen, szerinte neki minden évben jár ez a kikapcsolódás
2022. jan. 24. 17:40
13/23 anonim válasza:
Én ha esetleg követned őt, H tényleg oda megy és azokkal akikkel mondja?
15/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom követni. Egyrészt dolgozok, másrészt 1200 kmre van
2022. jan. 24. 18:18
16/23 anonim válasza:
Van ruhába varrható poloska, ha ennyire nem bízol benne. De ez nem megoldás persze tudom én, viszont azért az nagyon de nagyon rossz jel hogy ennyire készül oda. Ne legyünk naívak, egy kis kurvázás pár pia után mindjárt jár... Ilyen világot élünk. Sajnos
17/23 anonim válasza:
Őszintén? Annyi mindent átéltem, hogy simán elképzelhetőnek tartok egy másik életet. Ezalatt egy másik pi.. át értek.
18/23 anonim válasza:
Elsokent az a kerdes hogy te minek viselsz el egy ilyen igénytelen palit?
19/23 anonim válasza:
"igen, szerinte neki minden évben jár ez a kikapcsolódás"
Ja, te meg rábóéintasz...Hát bocs de tutod mikor...
Ne nélkülem akarjon már nyaralni a pasim,és ne borotválja már
le a pötsét ha fickókkal megy.Át vagy verve kisanyám a palánkon.
Én tuti le csekkolnám mit csinál.Haverjai közt nincs olyan aki feldobná?
20/23 A kérdező kommentje:
#19 és mit csináljak, lekötözzem?
Egyiket ismerem csak, ő soha nem köpné be. Csak az a fura, hogy az előző években rengeteg fotó került fel a barátok által, most meg összesen egy. Most vagy letiltottak, hogy ne lássam, vagy nem tudom.
2022. jan. 27. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!