Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Befásult kapcsolat, fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befásult kapcsolat, fiatal helyes srác közeledése..ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nem is tudom, hol kezdjem, biztos kapok hideget-meleget. 4 éve vagyok együtt a párommal, ő 12 évvel idősebb tőlem, jóban-rosszban kitartottunk egymás mellett, de folyamatosan éreztem egyfajta "megfelelési kényszert" mellette, ha híztam 2 kg-t, már szóvá tette, pedig nem vagyok egy csont és bőr alkat, ezt mindig is tudta, van mellem, fenekem stb, emellé szép az arcom, tehát én meg vagyok elégedve magammal és mindig is sok dicséret ért a férfiaktól. Neki baja van saját magával és ezt valahogy visszagondolva mindig is rajtam vezette le. Ha pl. hosszú volt a hajam, vágassam le rövidre, mert neki az jobban tetszene. Mostanra eléggé eltávolodtunk és közben megismertem egy nálam fiatalabb srácot, aki nagyon beindít szexuálisan és mióta udvarol, újra nőnek érzem magam. Megcsalni nem akarom, inkább előtte lezárnám a kapcsolatot. Ti mit tennétek, tartsak szünetet és közben engedjek a vágyaimnak vagy szakítsunk végleg vagy próbáljam meg helyrehozni, feldobi a kapcsolatot? Köszönöm előre is!
2022. jan. 20. 21:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Most mi lesz??? 😭😭😭😭
2022. jan. 21. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!