Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a divat, hogy csinos magyar lányok a tisztes magyar pasijukat megcsalják egy roma nagymenövel?
Nem a celebekröl van most szó! Környezetemben: tisztességes, diplomás, magas, izmos pasi, jó állással, 3-as BMW tulajdonosa, szép lakással. Nem egy csóró gyerek de nem is Bill Gates. A csaj is magyar, nagyon csinos, intelligens, jól ismerem! Villámcsapásként érte a baráti kört, hogy egy elítélt (börtön!) Gucci ruhákban feszengö, Merci AMG suvos, volt nöfuttató romával állt össze! De olyan szinten, hogy a pasinak mindenféle roma szeretöi vannak és ez az okos, diplomás, jó családi hátterü lány szó szerint fut utána! Mint egy csicska!
Másik 2 ilyen eset is van! És nem vagyok rasszista, csak nem tudom ezt mire vélni! Nem tudom mit nyújtanak amikor jó életük volt. Az egyik csaj is szintén diplomás, jelenleg a roma pasi megtiltotta neki a munkát, otthon kell takarítania és föznie! Elötte karrierje volt a csajnak! Jó pénzt keresett. Most mint egy robot, tisztára becsicskult! Rossz nézni!
Miért lehet ez? Tudom hogy mindenki elöhozza a celeb párt, akikröl szó van de ott a srác tisztességes müvész ember! Én arról beszélek amikor bünözövel állnak össze!
Eddig is megvolt a gyk-s alternatív univerzum, ahol a való életben szinte mindenki által elfogadott dolgokat tagadtatok, de most maxoltátok a dolgot. Provokáció és nem valós? Miért? Mert nektek nem tetszik a kérdés? Ennyire létre akartok hozni itt egy alternatív valóságot? Én is láttam már több hasonló helyzetet, most én is provokálok? Miért tenném?
Hahó, emberek! Egyszer keljetek majd fel a képernyő elől!
Pedig a Kulcsár Edina pont most játsza ezt le élőben,hiába mondogatják itt
páran hogy nem valós.Nézzetek utána.
Nem ismerem a Csutit, hogy milyen ember, mi volt a kettőjük gondja,
de hogy egy ilyen nímand csávóval állt össze, robbantottak szét két
kisgyerekes családot..Gartulálok az Edinának. Egyébként előre megmondom hogy nem lesz tartós a kapcsolatuk,csak ez a csávó teljesen más mint a Csuti
volt eddig,de hiába mert minden másban óriási a különbség köztük.
13.
"Nem a celebekröl van most szó!"
Náluk mások a szabályok, általában a pénz, a marketing és a "hírnév alakulása" a 3 szempont.
Átlagembereknél ritka az ilyesmi. A nagy számok törvénye alapján biztosan van, de ezekkel a "következtetésekkel" és "fordulatokkal" amiket a kérdező kitalált, már nem tűnik életszerűnek.
Szerintem ez nem divat meg nem gyakori, ilyen esetek 10-20-30 évvel ezelőtt is voltak... és azért vannak, mert attól, hogy valakinek jó volt neveltetése, a szülei buzdítására elment egyetemre, megházasodott egy "jó parti" férfivel, mert a környezetében ez volt az élet rendje... attól még lehet, hogy mélyen, személyiségre erre a proli, menő életstílusra vágyik, és kibukott az igazi természete.
(és ugyanez amúgy a férfiakra is tud jellemző lenni, sőt...)
Phfejjjjjjj!
Ehhez a nőhöz bottal se nyúlna, épeszű ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!