Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a divat, hogy csinos magyar lányok a tisztes magyar pasijukat megcsalják egy roma nagymenövel?
Nem a celebekröl van most szó! Környezetemben: tisztességes, diplomás, magas, izmos pasi, jó állással, 3-as BMW tulajdonosa, szép lakással. Nem egy csóró gyerek de nem is Bill Gates. A csaj is magyar, nagyon csinos, intelligens, jól ismerem! Villámcsapásként érte a baráti kört, hogy egy elítélt (börtön!) Gucci ruhákban feszengö, Merci AMG suvos, volt nöfuttató romával állt össze! De olyan szinten, hogy a pasinak mindenféle roma szeretöi vannak és ez az okos, diplomás, jó családi hátterü lány szó szerint fut utána! Mint egy csicska!
Másik 2 ilyen eset is van! És nem vagyok rasszista, csak nem tudom ezt mire vélni! Nem tudom mit nyújtanak amikor jó életük volt. Az egyik csaj is szintén diplomás, jelenleg a roma pasi megtiltotta neki a munkát, otthon kell takarítania és föznie! Elötte karrierje volt a csajnak! Jó pénzt keresett. Most mint egy robot, tisztára becsicskult! Rossz nézni!
Miért lehet ez? Tudom hogy mindenki elöhozza a celeb párt, akikröl szó van de ott a srác tisztességes müvész ember! Én arról beszélek amikor bünözövel állnak össze!
En nem latok ilyet. Ez kitalacio es reklam.
Egy karrierista no nem azert tanult,h hazicseled legyen….
JELENTVE!
KÉRDÉS PROVOKATÍV!!!!
Meg kitaláció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!