Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elegem van a parombol, hogytud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a parombol, hogytudnam a tudta nelkul megbosszulni?

Figyelt kérdés
Szinte biztos, hogy megcsal, most sem birok aludni, ver a stressz, elegem van belole, nem ir vissza mar este 7 ota. Kaptam mar figyelmezeteseket is hogy mas lannyal lattak de en szeretem es nem akartam hinni ezeknek de multkor a telefonjaban is erdekes dolgokat lattam, pedig csak fel percig volt alkalmam belenezni. Teljesen kivagyok, biztos, hogy megcsal. Egyszeruen csak szeretnem enis megtenni, hogy amikor kiderul oszinten mondhassam a szemebe, hogy enis megtettem veled. Eelgem van mar, ez megy hetek ota, nem birom mar idegekkel, szerintetek hol tudnek olyan csvoval osszekeverednj, akirol biztos nem derul ki, hogy velem voltAm? Nagyon elegem van. 19/L
2022. jan. 7. 02:40
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Azóta infó?
2022. jan. 14. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!