Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elegem van a parombol, hogytud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a parombol, hogytudnam a tudta nelkul megbosszulni?

Figyelt kérdés
Szinte biztos, hogy megcsal, most sem birok aludni, ver a stressz, elegem van belole, nem ir vissza mar este 7 ota. Kaptam mar figyelmezeteseket is hogy mas lannyal lattak de en szeretem es nem akartam hinni ezeknek de multkor a telefonjaban is erdekes dolgokat lattam, pedig csak fel percig volt alkalmam belenezni. Teljesen kivagyok, biztos, hogy megcsal. Egyszeruen csak szeretnem enis megtenni, hogy amikor kiderul oszinten mondhassam a szemebe, hogy enis megtettem veled. Eelgem van mar, ez megy hetek ota, nem birom mar idegekkel, szerintetek hol tudnek olyan csvoval osszekeverednj, akirol biztos nem derul ki, hogy velem voltAm? Nagyon elegem van. 19/L
2022. jan. 7. 02:40
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a "azt hiszem szemétül viselkedett velem, megcsalt" úgyhogy "én is szétdobom a lábamat és gyorsan megcsalom" mentalitást nem érti senki.

Ha valaki kirabol az utcán, akkor te ezért kirabolsz másvalakit? Esetleg ha valakiről azt feltételezed hogy ilyet tenne, akkor "biztos ami biztos" megteszed?

2022. jan. 8. 04:22
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo a viselkedésed rohadt gyerekes, nem az hogy megcsalt ám!

Meg húzták a hajam, én is meghuzom az övét.. 🤣

Ajánlanám, hogy próbálj meg felnőni. Hátha menni fog..

2022. jan. 8. 04:44
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
Igyál kakaót hátha jobban leszel ☝☝😁
2022. jan. 8. 09:17
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
ez ugyanaz a csaj(?) , aki a szerető nevét akarja adni a leendő gyerekének.
2022. jan. 8. 09:22
 45/51 A kérdező kommentje:
Tehat az nem gyerekes hogy o megcsalt engem de ha en megcsalnam az gyerekes lenne :))))))) meg a parkapcsolat az egy szintu erzelmeket vallt ki egy rablassal :))))))) hat ti betegek vagytok
2022. jan. 8. 09:42
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy "vissza akarod neki adni" neki, az a gyerekes. Ráadásul csak feltételezed.

Ugyanakkor, "úgy akarsz bosszút állni, hogy ő ne tudja".

Majd rájössz (ha boldog párkapcsolatot, vagy emberi viszonyok közt rendet szeretnél), hogy a problémákat megbeszélni kell, nem játszmázni, meg feltételezni, vélelmezni.

Emlékszem, amikor régen megismerkedtem valakivel a neten (akkoriban a net még nem volt elterjedve, csak itthon számítógépen lehetett használni). Chat-eltünk időnként. Váratlanul el nem tudtam hozzáférni a nethez pár napig, az illetőt többet nem láttam online, majd később, másfél év múlva neten ismét megtaláltuk egymást és közölte: "jaaa, amikor nem voltál elérhető, azt gondoltam letiltottál, hát gondoltam akkor én is letiltalak!".

2022. jan. 8. 09:53
 47/51 A kérdező kommentje:
Mert szerinted nem probaltam meg beszelni vele? Mindig is ilyen volt, ha probaltam barhogy rendezni vele a problemakat, akkor jott a duma hogy o nem akar vitazni meg beszelni inkabb fokuszaljunk a pozitiv dolgokra stb ment a tereles mindig, hogy soha semmirol ne kelljen beszelni. Pedig korabban is csinalt erdekes dolgokat. Persze amikor en csinalok valamit ami neki nem tetszik akkor en kapok a fejmosast hogy milyen szar vagyok. Iden szilveszterkor nem talalkoztunk mert azt mondta hogy beteg es nem akarja atadni nekem. Aztan lattam egy insta storyban hogy buliban volt 🙂 ra is kerdeztem a legjobb haverjara aki annyit irt, hogy nem volt beteg. Azota o nem is ir vissza meg eloben is kerul engem, mert addig majdnem mindennap osszefutottam vele mostmeg soha. Korabban egy csavo irt ram akit nem is ismerek, hogy nem en vagyok a xy pasija? Mondom de. Aztan irta, hogy mert most latta smarolni egy lannyal a buliban es leis fenykepezte hogy ott van a baratom a buliban raadasul tenyleg egy lannyal bar csokrol nincs kep de elvileg volt az is, tobben is lattak. Sokszor van azis, hogy kerdezem tole, hogy nem akar-e valami kozos programot a hetvegen mert en szeretnek vele lenni, de o nem er ra max havi 1x csinalunk valamit hetvegente. Meg hetkoznaponkent neha nala alszok, de ennyi. Kb csak kihasznal hogy mikor b*szni akar, akkor talalkozunk. De ha meg mondom neki, hogy valamirol beszelni akarok akkor terel egybol hogy nem kell a negtiv hozzaallas meg stb kamu szoveg. Sokszor mintha direkt akarna fajdalmat okozni. De nem erdekel ugysem az itteniek velemenye szamit mert O nem gyerekes en vagyok az mert, visszaadnam neki. Ja meg a legjobbat lese irtam. Ugye jarok vezetni es neha elhagyatott helyen az o autojat is szoktam vezetni ugy hogy o is bent ul mellettem es veletlen egyszer felrehuztam a kormany es az auto jobb szele neki ment egy bokornak ami osszekarcolta a visszapillantot. Mondtam neki, hogy kifizetem meg nem direkt csinaltam stb, de o csak ordibalt velem, hogy ennyire nyomorek balfasz hogy lehet valaki, meg hogy soha nem kene tobbet autot vezetnem mert alkalmatlan vagyok ra es annyira ideges lett, hogy kivitt az elso buszmegalloig es mondta, hogy menjek busszal haza. Akkor vegigsirtam az estet meg probaltam elerni egesznap es masnap hogy meg en kerjek tole tovbbra is bocsanatot de csak 2nap utan volt hajlando szobaallni velem akkor is csak ugy ha belemegyek hogy szoba sem hozzuk a tortenteket. Ahh mindegy, nem erdekel majd eldontom hogy mit csinalok.
2022. jan. 8. 10:20
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
basszus, ez nem kapcsolat. hagyd a fenébe és ne foglalkozz vele. ő nem tekint a párjának, ha nem is akar veled lenni. semmit nem érnél el vele, ha megbosszulnád, mert nem számítasz neki, csak néha jó vagy, ha nincs más épp kéznél
2022. jan. 8. 10:29
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
Értem, ha ez a helyzet, a szakítás a legjobb dolog amit tehetsz, ahelyett hogy "visszaadod neki" -> ha megcsal, őt nem fogja érdekelni hogy megtetted, ha megteszed akkor viszont később rá fogsz jönni hogy az önbecsülésed kárát látta...
2022. jan. 8. 10:37
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Állok rendelkezésedre, F51. :D
2022. jan. 11. 11:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!