Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős pasik! Vágytatok fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős pasik! Vágytatok fiatalabb lány után a házasságotok alatt?

Figyelt kérdés
Pl. ha idősebb a feleség X évvel, és az elején menő volt idősebb nővel járni, de ahogy öregszetek meg pont a fiatalabb lányok lesznek a vonzóak. Ez igaz?
2021. dec. 23. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
14-15 évig eszembe se jutott. De most már sajnos elég sokat romlott a kapcsolatunk, így valamennyire elkezdtem nyitott szemmel járni. Van az utcában egy csinos nő, 29-30 lehet (én 40). Férjnél van, van gyerekük, de egy ideje valahogy eltávolodtak egymástól, már nem mennek ki együtt az utcára. Pár hónapja messziről köszön, integet. Igen, nyilván elgondolkodtatott, hogy érdekel. A a feleségemből egy férfigyűlölő rettenet lett. Eddig egyetlen munkahelyen sem tudott beilleszkedni, állandóan a férfikra panszkodik, versenyt panaszkodik a barátnőivel a férjeikről. Magamtól nem gondoltam volna arra hogy 10 évvel fiatalabb nővel kezdek, de most mégis ezt hozta az élet.
2021. dec. 24. 23:35
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
41F vagyok, lassan 10 éve házas. Hűséges típusnak mondanám magam, mostanáig. Nagyon elharapózott köztük a kapcsolat. Nagyon nem is tudjuk megbeszélni. Már az is megfordult a fejemben, hogy van valakije. Tőlem már nem akar semmit. Ha lenne lehetőségem akár fiatalabb akár idősebb nővel együtt lenni, nem hiszem nagyon gondolkodnék rajt. A gerincemet is már les#arom.
2021. dec. 26. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:
11-12. Ismerős az érzés.
2021. dec. 26. 18:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem a fiatalság kérdése, inkább hogy megvan-e még a játékosság, vonzalom, tisztelet a kapcsolatban. Ha a férfi boldog otthon, nem akar máshol jól lakni.
2021. dec. 27. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:

14. Jól látod! Nem akarok vitatkozni azon hogy a tyúk vagy a tojás volt-e előbb. Hiába akar egy férfi játékosságot vagy vonzalmat egy házasságba, ha ebben nem talál partnert a feleségében, és most tegyük félre az összes a férfiakat degradáló sztereotípiát. Ugyanis attól hogy te mint férfi megteszel mindent egy házasságban, a feleség lehet még attól olyan, hogy a háta közepére sem kívánja a szexet.

Nálunk ugyanez volt, a csillagos eget lehoztam, tejben-vajban fürösztöttem, a létező összes munkát megcsináltam, mellé másodállást vállaltam, foglalkoztam a gyerekkel, bevállaltam még egy egytemet is. Konkrétan nulla volt a szex. Majd a fél lakást szétvertem, kitört belőlem a gonosz, átmentem amolyan magyar betyárba, megszűnt a nagy törődés, a nagy kedvesség, magamat vettem a középpontba. Mit ad Isten? Egyből értelmezni tudta mit jelent a "feleség" szó. Azóta nem vagyok már gonoszkodó, de meghúztam a határt meddig mehet el, mit tolerálok, mit várok el, mit adok.

2021. dec. 28. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!