Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolatot, vagy házasságot(-kat) ismertek, ahol az egyik fél magyar, a másik más nemzetiségű?
Működnek általában az ilyen kapcsolatok akár nagy kulturális különbséggel is vagy sok lemondással, nehézséggel jár?
A nő, vagy a pasi a magyar?
Ismerek egy idős házaspárt
A férj magyar, a feleség német
Nagyon jól kijönnek, szeretik egymást már 40 éve
Vannak gyerekeik is, saját házuk itt németországban stb
Amerikai férfi - magyar nő. 10+ éve házasok, USA-ban élnek, két gyerekük van.
Spanyol férfi - magyar nő: 10+ éve házasok, Spanyolországban élnek, szintén két gyerekük van.
Svájci férfi - magyar nő: 10+ éve házasok, Svájcban élnek, nincs gyerek.
Olasz férfi - magyar nő: nem tudom hány éves kapcsolat, még nem házasok. Olaszországban élnek.
Valamilyen 3. országbeli férfi (nem tudom a nemzetiségét pontosan, afrikai) - magyar nő: 2 éve házasok (10 év kapcsolat): Magyarországon élnek, egy gyerekük van.
Magyar férfi - lengyel nő: már elváltak. Lengyelországban éltek, egy gyerekük van.
Magyar férfi - német nő: sok év házasság, a férfi már elhunyt. Németországban éltek, két gyerekük van.
Azt hiszem úgy kb ennyi...
Sajat magam. En magyar vagyok, ferjem latin-amerikai. Lassan 12 eve vagyunk egyutt, 2 gyerekunk van, nem Magyarorszagon elunk.
Oszinten, volt sok nehezseg a kulturalis kulonbsegek miatt foleg az elejen, de ennyi ev utan az ember nem csak alkalmazkodik hanem valtozik is. En is rengeteget valtoztam miota egyutt vagyunk.
magyar lány - japán fiú
magyar lány - koreai fiú
magyar lány - pakisztáni fiú
szlovák/magyar lány - pakisztáni fiú
Magyar férfi (igaz már kb 70 éves de vagy 15 évet letagadhatna) aki svájcban él 18 éves kora óta, de gyakran jár haza. Kétszer nősült az első feleség nem tudom milyen nemzetiségű de elváltak igaz jóban vannak.
Második feleség is régóta megvan, full svájci nő, nagyon jól megvannak.
A húgom magyar és holland férje van és 3 gyerekük. Ők angolul beszélnek otthon, a férj is jól tud magyarul, a húgom is tud hollandul. A gyerekek kétnyelvűek.
Vannak kultúrális különbségek, de megoldották eddig
Egész család keverék”
Anyukám részéről :.Nagymamám, Horvát-Orosz származású, Nagypapám Lengyel.
Apukám részéről:. Német-Magyar
Férjem Mongol származású, félig magyar, kint éltek a szülei, nyaralás olyan jól sikerült hogy Magyarban maradtunk (idehozattam😅).
Gyerek van 1, kisebb nézeteltérést nem számítva jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!