Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi volt ez az alakítás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt ez az alakítás az exszeretőmtől? 34/F

Figyelt kérdés

Még csak 22 éves.4 hónapig tartott a kapcsolatunk, úgy lett vége,hogy megígértem neki,hogy összeköltözünk. Eközben terhes lett a feleségem. Onnantól nem állt velem szóba. Hónapokig kerestem,mentem utána,egyszer mondott annyit ,hogy ha nem hagyom békén rámhivja a rendőrséget. Ha a városban meglátott,állandóan bemutatott nekem, egyszer egy ismerőse állította meg,majdnem nekem esett mindenki előtt.

Ma történt:

Forgalmas bevásárlóközpont parkolójában cigiztem. Persze,hogy pont ott jött. Úgy csinált mint akit nem ismert meg. Fapofával elment mellettem. Majd bement egy boltba,kileste mikor a feleségem beszállt az autóba , O kijött a boltból és egyenesen a kocsi elé állt mosolyogva az az elmebeteg és elkezdett nekünk hangosan sziasztokot köszönni meg integetni,míg ott nem hagytuk. Feleségem nem ismeri. Szerintetek sejt valamit a feleségem ? Régebben a bemutogatasokat is látta. Normális az exszeretom szerintetek ?

2021. dec. 22. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Na ezért kell házas nőt keresni szeretőnek. Aki nem akar válni és ugyanúgy van vesztenivalója.
2021. dec. 22. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Jól átvágtad a fejét az összeköltözéssel és milyen undoritóan beszélsz róla. Amúgy sztem levágta az asszonykád, h mivan, főleg ha a kiscsaj jobban néz ki, mint az asszonyod.
2021. dec. 22. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem hülye a feleséged.

Amúgy meg még is mit vártál? Átverted.

2021. dec. 22. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Huh. Veszélyes. Gondolom tudod hol dolgozik/tanul. Alázd a porba és elmegy a városból is. Hidd el, csak ez segít ezeknél az idiotáknál
2021. dec. 22. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Eközben terhes lett a feleségem."

Neki is van szeretője?

2021. dec. 22. 23:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt Te Vagy elmebeteg.Mit vársz? Két nőnek hazudoztál és Neked áll feljebb? Annyira a feleséged számítana, nem hazudod más nőnek,hogy összeköltöztök.Remélem a feleséged megtudja.
2021. dec. 23. 07:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Te egy undorító féreg lett. Nem csoda ha bekattant.
2021. dec. 23. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti hogy le fogsz bukni.
2021. dec. 25. 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasonló szituációban voltam én is. Én voltam akaratomon kívül a szerető. Szintén 22 vagyok, a pasi 31 volt. Nem elég, hogy megtudtam párja van, de kiderült, hogy mellettem is volt még 3! barátnője. Közben teherbe ejtett , és beköltözött a lakásomba hétvégékre! Majd összeszedte a cuccait és lelépett! Mikor felderítettem a dolgokat, és elég bizonyítékot gyűjtöttem feldobtam a csajának. Mellékelve a terhességi tesztet. Mondtam neki, szóljon a kedvesnek, hogy elvetetem a babánkat. A beszélgetéseinket, közös képeinket is elküldtem, plusz a csajoktól gyűjtött üzeneteket. Szerepeltek benne a dátumok mikor voltak vele. Mondtam az élettársanak, gondolkozzon el hol volt akkor. Erre kiderült, hogy olyankor vagy dolgozott vagy továbbképzésen volt. Erre én lettem az utolsó k*rv* aki ráakarja sózni más gyerekét. Én akaszkodtam rá, csak dugni használt. Gyűlölöm. Múlt hónapban összefutottam velük. A srácot leköptem majd elmentem mellettük. A csaja kérdezte , hogy ki volt ez a csaj? És hallottam ahogy mondja, hogy nem is ismer. Bolond vagyok. Ökölbe szorult a kezem, de már nem mentem vissza.
2021. dec. 26. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
#9 háh de jót röhögtem rajtad :D anánlom az írásod minden olyan hülyének aki feldobással próbálkozik, hogy így fog járni
2021. dec. 26. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!