Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kiderült, hogy nős, családja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy nős, családja van. Szóljak a feleségének?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy 36 éves férfival (én 29 vagyok), jól alakultak a dolgok azon kívül, hogy elfoglalt. 4 hónapja voltunk együtt, folyton munkahelyi dolgokra hivatkozott, hogy miért nem tud annyit írni, de először valami sok elfoglaltságot igénylő projektre fogta, majd az évvégi hajrára. El is hittem neki, mert magas pozícióban van, de az utóbbi időben mégis elkezdtem gyanakodni. Végül a Linkedin-en való több órás keresgélés után megtaláltam a kollégáit majd őt is. Kamuzott a vezetéknevéről, kamu fb-ról írogatott (nem látszott, hány ismerőse van + azt mondta, nagyon utálja a fb-ot, azért nem olyan aktív ott). Megtaláltam a rendes profilját és azonnal kiderült, hogy nős, 2 gyereke is van.

Azonnal szakítottam és szembesítettem, mire egyből elkezdett magyarázkodni, hogy a felesége nem szexel vele, mert súlyos nőgyógyászati betegségei vannak, ráadásul rengeteg a bánat és a stressz otthon, majd amikor megmondtam, hogy ettől csak még gusztustalanabb az egész, az önbizalmam támadni (hogy direkt olyan nőt keresett, akit csak használ, mert arra való).

Úgy érzem, az lenne a helyes, ha szólnék a feleségének. Vannak bizonyítékok, közös képek.

Szerintetek?

2021. dec. 16. 17:22
 51/91 anonim ***** válasza:
5%
Ugy el lesz utasítva a feljelentés ahogy van. Játszatok önkéntes bírót otthon, nem másokkal
2021. dec. 17. 22:15
 52/91 anonim ***** válasza:
97%
Becsületsértésért simán feljelentheted
2021. dec. 17. 22:20
 53/91 A kérdező kommentje:
Ha így lenne, akkor sem érdekelne. Sz.art kavarni, gyalázkodni, lejáratni, belerúgni én is tudok, és nekem még hazudnom sem kell, mint ahogy neki. :)
2021. dec. 17. 22:44
 54/91 anonim ***** válasza:
93%
#54 Szerintem meg te vagy az.. ha a fenyegetesenek hiven elkezd a norol hamis dolgokat terjeszteni a munkahelyen es emiatt kirugjak, akkor becsuletsertest valoban fel lehet jelenteni ezt a pszichopata patkanyt!
2021. dec. 17. 22:45
 55/91 anonim ***** válasza:
5%

tegnap elképzeltelek titeket kedves kommentelők. a középkorban ti lettetek volna, akik szájtátva állnak a kivégzőhelyeknél és hangosan kiabáljátok, hogy végezzék ki a bűnöst.

vidám életetek lehet, ha ilyen dolgoknak tudtok örülni.

2021. dec. 18. 04:28
 56/91 anonim ***** válasza:
91%
Jól tetted, hogy szóltál. Hasonló esetben voltam. Sejtettem hogy mi van csak nem volt bizonyítékom. Én örültem volna, ha ez elòbb kiderül. Éveket nyertem volna mert így sajnos sokáig együtt maradtunk. Úgy, hogy otthon szinte kétnaponta volt szex. Neki az sem volt elég. Most sokkal jobb. Szinte megnyugodtam. Vége a hazudozásoknak, meg hogy mások rajtam röhögnek.
2021. dec. 18. 04:53
 57/91 anonim ***** válasza:
95%
és az fel sem merült benned, hogy a kapcsolatotok nem százas? hogy az nem csak arról szól, hogy van-e kétnaponta szex?
2021. dec. 18. 05:07
 58/91 anonim ***** válasza:
94%
De, felmerült. Próbáltam megjavítani a kapcsolatunkat. Nem veszekedtem normálisan viselkedtem vele. Sok rossz tulajdonságát elfogadtam. A szex meg azért volt, mert minden férfi arra panaszkodik, hogy kevés otthon a szex, meg nem kap meg valamit. Ezért megadtam mindent, élvezte is. Férfinak érezhette magát mellettem. Csak époen engem nem becsült.
2021. dec. 18. 05:36
 59/91 anonim ***** válasza:
87%

de akkor ez arról szól, hogy nem illetek össze. nagyon sokan vannak így. amit persze nehéz megélni. és azt is nehéz elfogadni, hogy ez nem feltétlenül egyik, vagy a másik hibája. egyszerűen ilyenek vagytok. nem azt hozzátok ki a másikból, ami előrevinné a kapcsolatot. és az emberek általában keresik a könnyebb utat, hogy ne kelljen változtatni. de ilyenek vagyunk, ez nem bűn. ha többet várunk valakitől és nem adja meg, mert gyenge, vagy lusta, akkor nem illünk össze. ettől ő még nem lesz rossz, csak nem hozzánk való.

na én ezért utálom ezt a mentalitást, hogy mert a másik egy szar, szemét stb. lehet, hogy csak szimplán nem illenek össze. nem kell együtt maradni. mocskolni pedig felesleges. attól senki nem lesz jobb ember, hogy fröcsög másra.

2021. dec. 18. 05:50
 60/91 anonim ***** válasza:
33%
Nálam is próbálkozott már nos ember. Én nem vagyok ilyen arulkodos.
2021. dec. 18. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!