Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kell megbocsajtani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell megbocsajtani?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet egy megcsalast megbocsajtani?

Újra bízni valakiben?

Szeretnék nagyon, úgy döntöttem nem buntethetem élete végéig egy megcsalas miatt ha őszintén szeret és bánja amit tett.1 éve történt de azóta is helyre akarja hozni, még kérte azóta a kezem is.nagyon nagyon rossz a voltunk akkor amikor megtette, valahol meg is értem hogy nem arra a harpiara vágyott aki én voltam.

De persze, igen, tudom, az se megoldás amit ő tett, csak aztán Megbanta rakott hogy nálam jobban senki nem fogja szeretni az életben.

Es ez így is van, most is mindennel jobban szeretem csak fáj nagyon és kicsit bizalmatlan is lettem ami nem csoda.

De nagyon igyekszünk mindketten.

Adhatok kérlek tippeket, hasznos tanácsokat hogyan bocsajthatnek meg teljesen, tiszta szívvel újra benne lenni ebbe a kapcsolatba.

2021. dec. 14. 07:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Jaja ez pont igy mukodik. Egyik haverom is ezt csinalta, de o a megcsalas utan csinalta egybol, hogy komolyan gondolja xD mi nevettunk rajta, a csaj is akit megkert de te legalabb boldog vagy 😂
2021. dec. 14. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Ne legyél naiv. Buta vagy, ha ezek után hiszel neki, pláne hozzá is mész.
2021. dec. 14. 15:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Semmi baj nincs velem.

Nem is ez volt a kérdés. :)

Szép napot nektek!

2021. dec. 14. 16:32
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Megbocsátani idővel lehet, újra bízni vkiben sok sok idővel!!!
2021. dec. 30. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Valaki vagy meg tud bocsájtani vagy nem. Nem jó tulajdonság, de sajnos én nem tudok megbocsájtani, idővel sem...
2021. dec. 30. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!