Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kell megbocsajtani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell megbocsajtani?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet egy megcsalast megbocsajtani?

Újra bízni valakiben?

Szeretnék nagyon, úgy döntöttem nem buntethetem élete végéig egy megcsalas miatt ha őszintén szeret és bánja amit tett.1 éve történt de azóta is helyre akarja hozni, még kérte azóta a kezem is.nagyon nagyon rossz a voltunk akkor amikor megtette, valahol meg is értem hogy nem arra a harpiara vágyott aki én voltam.

De persze, igen, tudom, az se megoldás amit ő tett, csak aztán Megbanta rakott hogy nálam jobban senki nem fogja szeretni az életben.

Es ez így is van, most is mindennel jobban szeretem csak fáj nagyon és kicsit bizalmatlan is lettem ami nem csoda.

De nagyon igyekszünk mindketten.

Adhatok kérlek tippeket, hasznos tanácsokat hogyan bocsajthatnek meg teljesen, tiszta szívvel újra benne lenni ebbe a kapcsolatba.

2021. dec. 14. 07:45
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
22%
xd
2021. dec. 14. 07:49
 2/15 anonim ***** válasza:
31%
Visszacsalnám.
2021. dec. 14. 08:27
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Ezt nem tudod tudatosan. Legalábbis én nem hiszem,hogy fejben dől el az,hogy megbocsájtasz-e Neki vagy sem. Erőltetheted, de ha folyamatosan Benned él a sérelem azon nem tudsz változtatni. És nem is kell. A folyamat természetes, esetleg idővel visszanyeri a bizalmad ha nagyon szeretnél hinni Neki és nem fordul elő többet a sztori.
2021. dec. 14. 08:58
 4/15 anonim ***** válasza:
13%
Ugyes vagy xd
2021. dec. 14. 09:22
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell megbocsátani. Ez egy döntés. Én nem tudnám elfelejteni bárhogy is próbálkozik, nálam a bizalom az egyik legfontosabb dolog. Ha nem tudok bízni valakiben, akkor megette a fene az egészet.

Szóval nem, nekem nem menne.

De ha te mindenáron meg akarod ezt menteni, akkor csak úgy fog menni, ha megbízol benne.

2021. dec. 14. 10:13
 6/15 anonim ***** válasza:
57%
Minek? Úgysem fogsz megbízni benne ezek után. Ha egyszer megcsalt többször is megteszi, mert úgyis megbocsátasz.
2021. dec. 14. 12:10
 7/15 anonim ***** válasza:
41%

Én is csak úgy tudnám elképzelni, ha viszonoztam volna a félrelépést, mert akkor lenne egyensúly.

Persze , valami más is eredményezhet egyensúlyt, ki kellene találnod, hogy mi az? Pl. vigyen el egy drága nyaralásra, vagy fizesse ki a jogsidat (ha még nincs), vagy akármi, valamivel tegyen már érted, hogy érdemes legyen a megbocsátásodra.

2021. dec. 14. 12:13
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
Vehetne nekem akármit, soha nem bocsátanék meg.
2021. dec. 14. 12:17
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

Az idő majd megteszi, más nem nagyon.Ha látod hogy évek múltán is még mindig szeret és hűséges,akkor el fogod engedni magadban a témát.

Persze elfelejteni soha nem tudod.

2021. dec. 14. 14:42
 10/15 A kérdező kommentje:

Azóta megkerte a kezem őszintén.

Szerintem ez ellensuly.

2021. dec. 14. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!