Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőt meg kell becsülni?
Én vagyok az, aki feltette a mikuláscsomagos kérdést ma:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
De némely válasz eléggé kiábrándító volt, hogy mennyire lenézik azt, akivel összejárnak szexelni! Szóval kicsit tovább viszem még ezt a témát.
Az én véleményem: a szeretőt is meg kell becsülni, nem lehet tárgyként kezelni. Fontos, hogy az emberi kapcsolataink humánusak legyenek.
Te mit gondolsz?
Azt gondolom, hogy ha valaki úgy érzi, hogy tárgyként kezelik, akkor lépjen tovább. Bármilyen jellegű is az a kapcsolat.
"hogy mennyire lenézik azt, akivel összejárnak szexelni!"
:) AZok csak fiktív irományok voltak.
Igy van meg kell becsülni és nem szabad tárgyként kezelni!
Pontosan ezért nem kell neki ajándékot és pénzt adni, meg Mikulas csomagot se...
Pénzt és ajándékot a hivatásos prostiknak kell adni, hiszen ők adják el a testüket és ezért lehet őket tárgyként kezelni.
"De némely válasz eléggé kiábrándító volt, hogy mennyire lenézik azt, akivel összejárnak szexelni! Szóval kicsit tovább viszem még ezt a témát."
Azokat a válaszokat nyomorult ex nejek írták, akiket lecseréltek.
Eleve gáz dolog szeretőnek lenni. A párjának is küldesz ajándékot, hogy emberszámba vedd?
De visszatérve a kérdésedre: Van, akik csak "azért" járnak össze, mások szoktak mást is csinálni. Te valószínűleg szerelmes vagy, ő pedig nem, csak beleprojektálod a reményeidet.
Valaki nagyon fosik, hogy őt is ennyibe tartja a faszi... :D Az se semmi, hogy egy ingyen kávétól el kéne ájulni attól, aki megdug. Jézusom, van ám színvonal.
(És nem, nem vagyok elhagyott feleség, még nő sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!