Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három éve külön de még öt szeretem ?
Szakítottam exemmel 3 éve
Sajnos a bizalma megingott bennem irányába.
Plusz olyan féltékenységi rohamai voltak, hogy ivott + gyógyszert vett rá..öngyilkossággal fenyegetőzött.stb.
Ezt megelégelve szakítottam vele .
Éltem az életem..faltam a nőket, hogy felejtsek. De nem sikerült.
Majd szakítás után két évvel összejöttem egy nagyon cuki és aranyos lánnyal,hogy valahogy majd biztos segít elfelejteni az exem az új barátnőm nagyon szeret, cuki és aranyos jól is néz ki ..mindenki szerint sokkal jobban mint az exem..de én titokban tudat alatt még mindig az exemhez vonzodom.
Ezek tudom, hogy az exemnek se vagyok közömbös de nem bekulne ki velem.
Plusz a mostani párom se tudtam kidobni ..hiaba nem kívánom ..egy rettentő aranyos és odaado nő.
Szerintetek mennyi idő kell, hogy elfelejtsek valakit ? Es este az ágyban amikor van időm gondolkodni ne O jusson az eszemben
Hasonló kapcsolatban voltam benne 2 évig,de ott a férfi oldaláról volt beteges féltékenység.
Rengeteg vita, hullámzás.
Én belefaradtam.
Szerintem a legrosszabbat csináltad, amit lehetett.
Egy hasonló kapcsolat után de amúgy is, kell idő egyedül, hogy átgondold, feldolgozd a történteket.
Az hogy egyik kapcsolatbol mész bele a másikba sem az új kapcsolatoddal, sem saját magaddal nem korrekt.
Először szedd össze magad, gondold át mit vársz egy kapcsolattól, meg magadtól és ha tovább tudtál lépni, akkor kezdj új kapcsolatba.
Elkeseritésképpen van szerelem, amit nem fogsz tudni pótolni... Akármennyire is szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!