Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan alakul a kapcsolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakul a kapcsolatotok a megcsalás után?

Figyelt kérdés
Milyen lett a kapcsolat? Sikerült túllépni rajta? A férjem 18 év után, kb. 1 hónapja csalt meg. Megbocsátottam.
2021. nov. 21. 03:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bocsátottam meg. Nem bíztam meg benne többet. Úgy meg nem lehet élni, hogy mindig ott bökdössön a kisördög, ha nincs itthon. Ami elromlott, az elromlott. Konzerválni egy bepunnyadt házasságot önkínzás. Csak alkalom kell és folytatja. Alkalom pedig mint a tenger.

Azóta már több próbálkozása volt, egyik mellett sem tudott megmaradni.

Vissza akart jönnu, de én már lezártam. Mint amikor huzat kiviszi a meleg levegőt, egy csapásra múlt el a mély szeretetem, akkorát csalódtam.

2021. nov. 21. 03:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, elhagytam. És nagyon jól tettem!
2021. nov. 21. 05:03
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
#1 "Mély szeretet" helyett néha szexelhettél volna vele, lehet, hogy még együtt lennétek.
2021. nov. 21. 05:28
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Haha, kibasztam aznap
2021. nov. 21. 05:37
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Ezzel elfogadtad a többit is. Sok boldogságot.
2021. nov. 21. 07:58
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Köszönöm, nagyon jól alakult, nagyon boldog vagyok. Csak már valaki mással.

A volt férjem tudta, hogy mit kockáztat, de nem érdekelte. Pont, ahogy az első írta. Onnantól semmi se lett volna jó. Nem tudtam volna bízni benne, jön a féltékenység, a nyomozgatás, részéről is a sértődések. Ez így nem házasság.

Egyszerűbb és könnyebb volt elválni. Főleg, hogy nálunk a lebukást a kis barátnő harcolta ki, aki minden áron feleség akart lenni. Mondjuk nem jött össze, pár hónap alatt kifulladt az Örök Szerelem, és lelépett a csaj egy fiatalabb pasival. De ez már nem az én problémám.

Nem sokkal később megismertem valakit. Pedig úgy voltam vele, hogy innentől nekem jobb egyedül, szexre se akarok senkit. De vannak fura véletlenek. 8 éve vagyunk együtt, azóta házasok, van egy közös gyerek, és nem rég együtt költöztünk külföldre, itt vettünk már közös otthont. Őszintén szólva ez a válás volt az egyik legjobb dolog az életemben, mert én hülye hűséges lettem volna valakihez, aki csak visszahúz. Így meg megtaláltam azt, akivel egymást támogatva, nagy lépésekkel haladunk előre.

Utólag is azt mondom, hogy a világ legnagyobb marhája lettem volna, ha megbocsájtok és együtt maradok a volt férjemmel.

2021. nov. 21. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt a férjem.

A 3 éves kislányommal költöztem el akkor, teljesen egyedül.

Nem bántam meg.

A sors különleges fintora, hogy később találkoztam egy nős férfivel, akinek "boldogtalan" volt a házassága.

Nem mentem bele és milyen jól tettem... Azóta is csalja a feleségét fűvel - fával.

A férjem azóta helyre hozná.

Soha nem lenne már bizalom.

Ha egyszer megtette, és megbocsájtasz, semmi következménye nem lesz, így mindig megteszi majd, az adott kapcsolatban már nem fog változni.,maximum jobban odafigyel.

2021. nov. 21. 09:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi nagyon jól vagyunk, szeretjük egymást. Hogy azzal a hűtlen gecı exemmel mi lett, miután kivágtam, azt tőle kellene megkérdezni. Az ő kapcsolata nem tudom, hogy alakul.
2021. nov. 21. 09:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kidobtam, hogy akkor menjen a másik csajhoz, ha ő kell neki.

A nő persze nagyot nézett, mert ő nem tervezett sohasem együtt élni vele.

Én köszönöm, remekül érzem magam a kapcsolatomban, hat éve már, a csajnak gyereke is lett a közben megismert férjétől, exem meg egyedül tengődik.

2021. nov. 21. 10:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Már a mennyasszonyom volt és nálam lakott. A saját ágyamban keféltette meg magát a kollégájával. Amikor megtudtam először hazudozott, utána beismerte. Két perc múlva kereshetett más lakást magának. Addig maradhatott a házamban amíg összeszedte a holmiját.
2021. nov. 21. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!