Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők, ezt ti hogyan szerveztek magatoknak “csak szex” titkos kapcsolatot?
Amikor megcsaljátok a férjeteket, hogyan szervezitek meg, esetleg több pasival a légyottokat?
Egyáltalán hogyan kell ezt megfogalmazni, hogy csak szexre kerestek , nem ciki ?
Amint látod, nem nagyon tolonganak e kérdés alatt a nők, pedig itt dekkolnak most is.
A nők ezen az oldalon aranyemberek, az nem sokukban merül fel, hogy ez nem így van.
A partnerem szervezte a helyszínt, ő rutinosabb volt.
Őt meg egy erre szakosodott partnerkeresőn ismertem meg.
Egyáltalán nem ciki megfogalmazni nőként, hogy csak szexre kell valaki. Már miért lenne?
Ha valaki meg akarja, úgyis megoldja a találkozókat, kicsit kreatívak kell lenni.
Az alkalmim egy 34eves anyuka, neki/nekünk kur.va nehéz össze hozni, mindketten dolgozunk, neki ott a gyerek és a párja szóval csak pár havonta sajnos. Van neki más alkalmija is de azokkal is ritkán hoz össze szexet hisz családos, és az alkalmi partnere is családos.
Engem ő fűzött meg előző munkahelyen azóta össze járunk dugni néha, de kevés sajna szóval rajta vagyok hogy legyen még partnerem.
21F bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!