Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás miatti mélyponton (amikor nagybeszélgetések mennek), normális az hogy a másik keres mást szexre?
A párom nagyon aljas szemét volt, nem egyszer azt mondta nekem keressek mást ő csak szexre vesz engem meg stb.
Ennek ellenère nem kerestem senkit, mert őt szerettem, nem lettem volna erre képes.
Csak épp véletlen így belépett vki az életembe aki teljesen meglepett és úgy sodródás lett az egészböl. És szex.
Amit a párom egy az egyben megcsalásnak minősít, holott ő "dobott engem".
Most azt bizonygatja így ezek után, hogy de ő pedig annyira szeret, mekkora törést okoztam, akarja, hogy vele legyek, ne a másikkal, teljesen kifordult magából, és kikészült és helyre akarja valahogy hozni, de még ő sem tudja ezek után hogy nyúlna hozzám, de nem akar elengedni. Mindent ill a továbbiakat igyekszik átbeszélni velem.
Magyarán nekem most el kéne azt hinnem hogy ő él hal értem es mennyire, de mennyire nagyon szeret.
Azaz mondtam neki, hogy most nem vagy higgadt, előtte emlékezz mar miket mondtál nekem, keressek mást stb, majd ha nyugodtabb leszel akkor menjünk bele a továbbiakrol a témába inkább.
De addig is írkálunk beszélunk mert ki van készülve.
És akkor most jön a meglepetés:
Úgy néz ki, mindekozben mellesleg szépen neki állt csajozni..
Szóval jól érzem, hogy ezeket a hatalmas érzelmi kirohanásait, ahogy most küzd értem, meg a nagy dumákat, hogy mennyire szeret meg stb, vehetem abszolut semmisnek?
Azaz már megint csak azt bizonyítja, amit kapcsolatban is, hogy nem is szeret, keressek mást és hasonlók?
Ott lett hagyva erzelmileg.
Kulonben nem is kerult volna 3. a sztoriba.
Elengedtem őt.
Ez nem önbecsules kérdés. Értőképesség inkabb.
Hat nem.
Semmit nem ertesz.
Hű vagyok meg szent.
Amikor ledegradált szexre is csak remenykedtem hátha vissza lehet ezt hozni.
Honapokig szenvedtem.
Es folyamatosan azt mantrázta hogy ez csak szex meg engedjuk el egymast meg nem vagyunk egyutt
Aztán MEGÉRTETTEM.
Nem kellek nem akar nem szeret.
Aztán mélypont. Itt a vég-érzés.
Elcsendesült kiüresedett minden.
Es akkor meg jött valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!