Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy megcsaltam az a jó megoldás ha elhagyom?
Ha tényleg őt akarod, akkor nem feladni kell, hanem teperni, mint az állat. Saját magadnak őszintén megfogadni, hogy nem teszel ilyet többé, aztán összeszorítod a fogad és tűröd a következményeket (akár az alaptalan vádakat, féltékenykedést, stb.). Nem kikérni magadnak, meg megbocsátást követelni, hanem férfiként beleállni, higgadtan kezelni, és megadni a kellő időt a folyamatnak.
Ha viszont ezt képtelen vagy felvállalni, akkor jobb, ha lelépsz.
Tegnap volt már ez a kérdés.
Ott írtak rá választ.
Miért kellet szinte ugyanezt megkérdezni mégegyszer?
Ha azóta nem csaltad meg, akkor miért temeted a kapcsolatot? A lónak is 4 lába van,mégis megbotlik. Mondd el neki ezt így szó szerint, hogy hát az akkor volt.
Legyél faszagyerek, ne menekülj el. Ez nem kizáró ok, hogy elmaradjon egy esküvő (már csak azért,mert régen volt).
Amikor engem megcsaltak vki ezt mondta utána:
A kisgyerek is megbotlik míg járni tanul, de ez nem jelenti azt hogy egész életében botladozni fog.
Innen köszönöm az akkori gyk-s nak ezt a választ... azóta 11 éve együtt és örülök hogy nem dobtam el a kapcsoltatót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!