Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kiderült, hogy megcsaltam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy megcsaltam az a jó megoldás ha elhagyom?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk első hónapjában csaltam meg a barátnőmet, úgy voltam sok csalódás után, hogy ebből se lesz semmi komoly, aztán utána kezdtek megkomolyodni az érzéseim, azóta 3 éve vagyunk együtt, eljegyzés, jövőre lenne az esküvő. De mesélte nekem, hogy az előző barátja többször is megcsalta és utána együtt maradtak, de kezdett elhidegülni tőle, sose bízott meg benne már annyira. Én ezt nem akarom, tudom hogy jóvátenni már nem lehet. Vele maradnék szívem szerint, de úgyis zátonyra futna a kapcsolat véleményem szerint .
2021. nov. 18. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Erről neki kellene döntenie, hogy el tudja -e fogadni. Mire lenne megoldás, ha te hagyod el, még nagyobb fájdalmat akarsz okozni?
2021. nov. 18. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg őt akarod, akkor nem feladni kell, hanem teperni, mint az állat. Saját magadnak őszintén megfogadni, hogy nem teszel ilyet többé, aztán összeszorítod a fogad és tűröd a következményeket (akár az alaptalan vádakat, féltékenykedést, stb.). Nem kikérni magadnak, meg megbocsátást követelni, hanem férfiként beleállni, higgadtan kezelni, és megadni a kellő időt a folyamatnak.

Ha viszont ezt képtelen vagy felvállalni, akkor jobb, ha lelépsz.

2021. nov. 18. 11:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Gondolom az előző párjánál is magába beszélte, hogy akkor ő ezt elfogadja meg minden, aztán valahogy mégse ment. Velem is volt már ilyen, utána soha nem lesz a régi a kapcsolt, hiába próbáljuk megjatszani magunk.
2021. nov. 18. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ. Én biztos nem tudnék vonzódni valakihez, aki félreqrt, bár nem vagyunk egyformák. :)
2021. nov. 18. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Tegnap volt már ez a kérdés.

Ott írtak rá választ.

Miért kellet szinte ugyanezt megkérdezni mégegyszer?

2021. nov. 18. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
3 év múltán miért most van lelkiismeret furdalásod? Már rossz a kapcsolat és okot keresel a kilépésre, vagy van rá esély kiderül?
2021. nov. 18. 12:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem volt rossz, most derült ki, de így kezdtem a kérdést.
2021. nov. 18. 16:05
 8/9 Barackman77 válasza:

Ha azóta nem csaltad meg, akkor miért temeted a kapcsolatot? A lónak is 4 lába van,mégis megbotlik. Mondd el neki ezt így szó szerint, hogy hát az akkor volt.

Legyél faszagyerek, ne menekülj el. Ez nem kizáró ok, hogy elmaradjon egy esküvő (már csak azért,mert régen volt).

2021. nov. 18. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Amikor engem megcsaltak vki ezt mondta utána:

A kisgyerek is megbotlik míg járni tanul, de ez nem jelenti azt hogy egész életében botladozni fog.

Innen köszönöm az akkori gyk-s nak ezt a választ... azóta 11 éve együtt és örülök hogy nem dobtam el a kapcsoltatót..

2021. nov. 18. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!