Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akit megcsaltak, aztán úgy gondolta, hogy az a megoldás, ha bosszúból ő is félrelép?
Ilyen nem volt.
Olyan viszont volt, hogy a lúzer srác smsben közölte, hogy inkább összejött egy csajjal, aki közelebb lakik hozzá ( én 35kmre laktam), miközben együtt voltunk. Talán 10 percre rá, rámírt egy srác, randiztam vele 2x aztán szexeltünk, ő pedig beközölte, hogy szeretlek, én pedig csak bosszúból dugtam vele. :D
Igen, szakítottam, aztán dugtam a legjobb barátjával hetekig:D
Óvodás dolog volt? Talán. De bevallom nagyon izgatott a helyzet és amúgyis bakancslistás volt a pasim haverja dolog. Csak eddig ezt senkivel nem tettem meg, mivel nem vagyok alapvetően egy rohadék. De ez a pasi megérdemelte
Nem csaltak meg, de elhagyott. Nem bosszúból tettem és nem is azonnal, hanem 1 év múlva, hogy el tudjam felejteni.
Később még egyszer megkeresett, aztán ugyanúgy eldobott, akkor olyan őrület volt bennem, ha nem állították volna le az életet márciusban, egyik ágyból a másikba mentem volna, abban lett volna bosszú is. Mire június lett, lehiggadtam.
Nem ilyen még nem volt bosszúból XD csalni csaltak már meg.
Csak szerelemből fekszem le a pasikkal ha nem szeretem akkor számomra értéktelen az aktus maga.
Bár ez nem azt jelenti, hogy sose fordult meg a fejemben de akkor semmivel sem lettem volna jobb a másiknál.
21N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!