Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szájra puszi megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájra puszi megcsalás?

Figyelt kérdés

A barátnőm szomorú volt a munkahelyén, sírt. A fiú vigasztalta, és hirtelen megpuszilta a fiú a barátnőmet, lehet valamit félreértett, hogy vele beszélgetett szomorú dologról (szóval nem a barátnőm kezdeményezett). Hirtelen történt, elmondta nekem (igaz pár nappal később, mert nem akart megbántani meg félt, hogy elhagyom, de tőle tudtam meg), mondta ő nem akart semmit, nem tudta lereagálni, elmondta hogy ő engem szeret, a fiú is elnézést kért és nem is akart tovább semmit, nem is csináltak mást.

Szóval a lényeg, nem a barátnőm kezdeményezte és hirtelen megpuszilta szájon a fiú, amit valljuk be, nehéz lereagálni. A csók más, az folyamatos, az nem lehet véletlen, de csak puszi volt, amit a barátnőm nem is akart. Nagyon bizalmas a kapcsolatunk, több éve együtt vagyunk, még csak eszünkbe sem jut úgy más.

2021. nov. 7. 22:51
1 2
 11/18 harebell ***** válasza:
100%
Szerintem a szájrapuszi is megcsalás, ha ő kezdeményezi vagy ő is benne van, akarja. De itt erről szó sincs, félreértés volt, egyből leállította a másikat majd elmondta neked, az én szememben ez nem megcsalás.
2021. nov. 8. 06:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy teljesen veletlen dolog volt es nem is akarta, dehogy megcsalas.
2021. nov. 8. 07:07
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Valószínűleg megcsalt már ennél jobban is. Nem is értem, miért nem dobod ki azonnal.
2021. nov. 8. 08:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Engem azért érdekelne, hogy miért kerül ennyire közel hozzá egy másik fiú.
2021. nov. 8. 08:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Mindenki barátja ott, lány, fiú stb. Volt aki nekem írt onnan, hogy mi a baj, miért sírhat. Mindenki próbálta vigasztalni, de amikor az a fiú is, akkor pont nem volt ott senki, mert valamit segített neki kivinni. Az a fiú új volt ott, pár hete ment oda akkor.
2021. nov. 8. 15:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Fiú-lány barátság nem létezik, ahogy ez a történet is mutatja.
2021. nov. 8. 16:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Ez igaz lehet, csak az sem mindegy, ki közelít. De igen, én is úgy vagyok ezzel, hogy nem tehetett róla, csak kicsit kétségbe estem, mert köztünk sosem volt ilyen, ilyen témát nem kellett megbeszélnünk még.
2021. nov. 8. 16:31
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Én hülye dolgozni járok a munkahelyemre, nem sirdogálni és smacizni.

Nem hiszem, h ártatlan a csajod.

2021. nov. 8. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!