Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájra puszi megcsalás?
A barátnőm szomorú volt a munkahelyén, sírt. A fiú vigasztalta, és hirtelen megpuszilta a fiú a barátnőmet, lehet valamit félreértett, hogy vele beszélgetett szomorú dologról (szóval nem a barátnőm kezdeményezett). Hirtelen történt, elmondta nekem (igaz pár nappal később, mert nem akart megbántani meg félt, hogy elhagyom, de tőle tudtam meg), mondta ő nem akart semmit, nem tudta lereagálni, elmondta hogy ő engem szeret, a fiú is elnézést kért és nem is akart tovább semmit, nem is csináltak mást.
Szóval a lényeg, nem a barátnőm kezdeményezte és hirtelen megpuszilta szájon a fiú, amit valljuk be, nehéz lereagálni. A csók más, az folyamatos, az nem lehet véletlen, de csak puszi volt, amit a barátnőm nem is akart. Nagyon bizalmas a kapcsolatunk, több éve együtt vagyunk, még csak eszünkbe sem jut úgy más.
Én hülye dolgozni járok a munkahelyemre, nem sirdogálni és smacizni.
Nem hiszem, h ártatlan a csajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!