Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szájra puszi megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájra puszi megcsalás?

Figyelt kérdés

A barátnőm szomorú volt a munkahelyén, sírt. A fiú vigasztalta, és hirtelen megpuszilta a fiú a barátnőmet, lehet valamit félreértett, hogy vele beszélgetett szomorú dologról (szóval nem a barátnőm kezdeményezett). Hirtelen történt, elmondta nekem (igaz pár nappal később, mert nem akart megbántani meg félt, hogy elhagyom, de tőle tudtam meg), mondta ő nem akart semmit, nem tudta lereagálni, elmondta hogy ő engem szeret, a fiú is elnézést kért és nem is akart tovább semmit, nem is csináltak mást.

Szóval a lényeg, nem a barátnőm kezdeményezte és hirtelen megpuszilta szájon a fiú, amit valljuk be, nehéz lereagálni. A csók más, az folyamatos, az nem lehet véletlen, de csak puszi volt, amit a barátnőm nem is akart. Nagyon bizalmas a kapcsolatunk, több éve együtt vagyunk, még csak eszünkbe sem jut úgy más.

2021. nov. 7. 22:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Ettol még jobban be leszel csicskulva meg kaparsz. Ez csak ennyit jelent.
2021. nov. 7. 22:55
 2/18 A kérdező kommentje:
Mert? Elmondta és még abba is beleegyezett, hogy ott hagyja inkább a munkahelyet. Nem akart semmit, a fiú gyorsan megpuszilta, aztán rászólt a barátnőm és nem is lett tovább semmi.
2021. nov. 7. 23:00
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Miért vigasztalja egy fiú?
2021. nov. 7. 23:00
 4/18 A kérdező kommentje:
Barátjának tartott ott mindenkit. Régóta együtt dolgoznak egy kis üzletben. Vidéki, barátias, 4-5 alkalmazott, nem egy gyár.
2021. nov. 7. 23:05
 5/18 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek én voltam az első minden téren, még csókban is, itt él velünk a családommal, szereti az egész család és ő is őket, nem olyan lány.
2021. nov. 7. 23:06
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mi a kérdés?
2021. nov. 7. 23:29
 7/18 anonim ***** válasza:
98%

Azt hinné az ember, hogy ezt egy nő írta.

Nem ő adta, hanem váratlanul kapta. Kikérte magának.

Mitől lenne megcsalás?

2021. nov. 7. 23:31
 8/18 anonim ***** válasza:
21%

Jah testi-lelki jó baràtjànak 😆

2021. nov. 7. 23:39
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, csak úgy érdekelt, hogy más szerint sem az, vagy csak én vagyok a hülye...

De igen, kikérte magának, egy gyors puszi volt, amit le sem tudott reagálni, szóval igazából nem tehetett róla. Ő nem is akarta se előtte, se közbe, se utána.

2021. nov. 8. 00:22
 10/18 anonim ***** válasza:
75%
Feküdj vissza aludni! Ez csak akkor lenne szr helyzet, ha mástól tudod meg. Ha legközelebb bepróbálkozna a srác bemennék vásárolni és kifejezetten tőle vásárolnék. Megkérdezném, hogy miért akar konfliktust ha nem muszáj.
2021. nov. 8. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!