Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőtökkel a lakhelyetektől milyen messze jártok étterembe/vásárolgatni/wellnessezni? Külföldi utazásokat hogy oldjátok meg, mit mondatok otthon?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 13:37
1/16 anonim válasza:
Csak itt a városban. Külföldre nem viszem, ott, a konferenciákon vannak nők.
2/16 anonim válasza:
1. A szerető is megcsalt nő ezek szerint.
3/16 anonim válasza:
2.-ra.
A SZERETŐ, nem megcsalt, hiszen ő csak az EGYIK. Már eleve, tudja, hogy van feleség.
4/16 anonim válasza:
3. de azt nem, hogy még mások is vannak.
5/16 anonim válasza:
A szerető egy ingyen prosti, nem pedig olyan, akinek hűséget esküszik az ember.
6/16 anonim válasza:
5.-re.
Nem! Akikről beszélsz azok a szexpartnerek, meg a Tinderező idióták.
A szerető egy kiegészítő, egy pótlék a feleség/férj mellett.
4.-re.
Egy konferencia nem egész napos. Napi pár óra. Vagy mint az állatorvosi konferenciák: Odamegyek, aláírok, ezzel már jár is a továbbképzési pont, és onnantól magasról telibe xarja mindenki, hogy ott vagyok-e, vagy sem.
8/16 anonim válasza:
6. vagyok. 0%?
Ki sértődött meg? A Tinderesek? >:)
9/16 anonim válasza:
Nincs szeretőm, mert nem vagyok egy álnok kígyó és ha gáz van a kapcsolatomban akár lelkileg akár szexuálisan, azt javítom és nem mást keresek.
10/16 anonim válasza:
9.re.
De ha rakott krumpli az ebéd, és nincs odahaza mellé savanyúság, akkor csak elugrasz a boltba, és veszel, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!