Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem így?
15 éve vagyok a férjemmel 7 éve házasok. Van 2 gyerekünk. Külföldön élünk. Szupermarketben dolgozunk váltott műszakban.
Van 1 férfi aki szintén ott dolgozik ahol én,nagyon bejön és érzem én is neki. Sokszor van hogy direkt úgy csinálja hogy összefussunk,én is tettem már így, a szünetet akkor tartja amikor én kezdek, látom rajta nagyon zavart mikor lát, ez szerintem rajtam is látszik. Amikor dolgozom akkor is néha betoppan és mindig ott van ahol én.
Tudja hogy van férjem. A múltkor épp hazafelé tartottunk kocsival és pont ő volt mögöttünk láttam a tükörben. Aztán lemaradt majd ahogy kanyarodtunk a hazunkhoz láttam utolért és erre jött hogy kiderítse merre lakunk.
Ha meglátom ver a szívem,sokszor van eszemben. Nem tudom mi ütött belém nem akarok semmit mert szeretem a férjem nem érdemelne meg ha megcsalnam mert tényleg tökéletes férj.Jól megvagyunk működik a házasság. Kicsit össze vagyok zavarodva. Titkon reménykedem hogy osszefutunk munkán kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!