Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségként volt bárki szerelmes a szeretőbe?
25 éves nő vagyok egy gyermekkel és egy megromlott házassággal + egy alkalmi szeretővel.
A szerető miatt képes vagyok mindennap vidám lenni, sportolni stb. Alapvetően pozitív vagyok de a férjem nem és miatta én sem. A szerető szingli de én bele szerettem, ő jelen helyzetben nem szeret viszont. De én miatta válnék. Szerintetek megtegyem? Kérdésekre privát üzenetben válaszolok.
Uhum... és hol fog lakni? Hogyan fogja eltartani magukat? Hogy fogja kezelni a gyerek apját? Hogyan fog tudni egyáltalán ismerkedni egyedülálló szülőként?
Csak néhány kérdés...
+1 pont a 18-as válaszra. Az ingyenpunci csábító dolog. Egy egyedülálló anyuka a gyerekkel, és minden problémájával már annyira nem.
De tényleg, pendítsd meg a dolgot!
Vegyük sorba, mert ez így nem teljes:
- mióta vagytok házasok?
- mennyi idős a gyereketek?
- mióta van szeretőd?
- milyen változások voltak a kapcsolatban (a gyerek születésén kívül)?
Ez így elég egyoldalúan van leírva, másrészt elég "érdekes" módja a probléma kezelésének, hogy szeretőt tartasz. Ahogy már leírták, vedd számításba (ha már addig eljutottál, hogy szeretőt tarts), hogy neki valószínű pontosan elég ez a státusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!