Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes leszel valakibe, kipótolhatja az érzéseket, hogy vannak gyerekeid? Ez erősebb kapocs a párodhoz?
Ha van egy közös családi élet, de mást szeretsz meg, elfeledteti a romantikus érzéseket hosszú távon, hogy családos vagy?
Jobb egy langyos kapcsolatban gyerekkel, mint egy szerelmes kapcsolatban megosztott felügyelettel?
Van itt olyan, aki nem bánja, hogy elengedett valakit akit megszeretett, mert a gyerekei miatt a feleségét is jobban szereti? És így a család fontosabb?
Ez teljesen attól függ ki mit akar. Én például ppnt ilyen helyzetben vagyok nőként (ámbár nincs senkim, mármint viszony etc.), szexmentes már a házasságunk, de válni nem különösebben akarok, mert nem szeretnék már szerelmet, kapcsolatot, csak végre normálisan szexelni. Ha a férjem viszont úgy dönt válni akar, legyen, azt se bánom. Nekem már minden mindegy, a gyerekeket akarom boldoggá tenni. Ezen kívül az emberi kapcsolatokat illetően csak szexet. De ez majd a jövő zenéje. Előbb formába hozom magam. ;)
Azt nem tudom, hogy mi lenne ha szerelmes lennék másba. Akkor bizonyára sokkal nehezebb helyzetben lennék. De szerintem egy idő után úgyis borulna a bili és elválnék.
Kérdésem az, hogy őszintén lehetsz-e boldog a pároddal, ha van közös gyerek, ami családdá tett, még akkor is ha másba szerettél közben?
Elengedhető a harmadik fél?
8# Lehet igazad van. De pl. gyerek nem adja meg a hiányzó részt? Meg hogy a párod mégiscsak a másik szülő?
(egyébiránt nem értem mire jó ez a lepontozás, ha valaki más véleménnyel van)
A gyereked másképp szereted mint a párod. Nálam ez elválasztandó. Lehet ezért lepontozni, de per pillanat a gyerekeim felől én vagyok a világ legboldogabbja hogy vannak nekem és egészségesek. 💙❤
Másrészről kib@+#4! szar hogy nem vagyok nőként kezelve a házasságomban, nem szexelünk sok ideje. Aki szerint így is teljességgel boldognak kellene lennem, az nyomja bátran a lepontozást, akkor sem fogom másképp gondolni, másképp érezni. Mások vagyunk, én örülök ha más boldog ugyanezen paraméterekkel, az csodás. De attól az én érzéseim nem változnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!