Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a történetről (link)?
Értem én, hogy mindenkinek jár egy második esély, de mennyi megcsalást bír el egy házasság, mikor jó döntés azt mondani, igen ebből már ki kell szállni, mert nem szeret a feleségem/férjem? Valamint számít a házasság előtti megcsalás vagy csak az utána levő hűtlenségek?
Gondolom "Csaba" valami "sármos", "menő arc", "vicckirály" meg ilyenek, az ilyeneknek sajnos elég sokszor elnéznek olyan dolgokat, amiket másnak nem.
Ugyanez fordított nemekkel is igaz, rengeteg férfi viselkedik kutyaként meg néz el mindent a barátnőjének, mert "az jóúl néz ki" meg "oan ari".
Beteg világ.
#7 az 'egyszer sem' azt jelenti hogy az első után azonnal lapát.
Máskor gondolkodj írás előtt.
8, Nagyonis átgondoltam. Szerintem mindenkiben ott van a gondolat. Ha más nem legalább álmában megjelenik valamikor. Ha máskor nem, legalább 1-2szer az évek alatti. Kizárt hogy nem.
Na és ha ott van benne a gondolata az már gyanús és nem jó! Az a biztos ha ki van baszva. Akkor tutira nem csal meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!