Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok erről a történet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a történetről (link)?

Figyelt kérdés

[link]

Értem én, hogy mindenkinek jár egy második esély, de mennyi megcsalást bír el egy házasság, mikor jó döntés azt mondani, igen ebből már ki kell szállni, mert nem szeret a feleségem/férjem? Valamint számít a házasság előtti megcsalás vagy csak az utána levő hűtlenségek?

2021. okt. 26. 20:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Odáig olvastam hogy "abbahagytam a tanulást a kérésére". Bocs. Amúgy rettenet ennek a szerzőnek a munkássága.
2021. okt. 26. 20:49
 2/19 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom "Csaba" valami "sármos", "menő arc", "vicckirály" meg ilyenek, az ilyeneknek sajnos elég sokszor elnéznek olyan dolgokat, amiket másnak nem.

Ugyanez fordított nemekkel is igaz, rengeteg férfi viselkedik kutyaként meg néz el mindent a barátnőjének, mert "az jóúl néz ki" meg "oan ari".

Beteg világ.

2021. okt. 26. 21:03
 3/19 anonim ***** válasza:
27%
Nyitott kapcsolatban nincs megcsalás. 💪💪✌😁
2021. okt. 26. 21:12
 4/19 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem válasz volt a kérdésekre.
2021. okt. 26. 21:28
 5/19 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi erővel mondhatnánk, hogy ez se kérdés volt, csak egy bújtatott reklám.
2021. okt. 26. 21:32
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
Elég volt a címet elolvasni, hogy tudjam, vacak lesz az írás. Hogy hányszor érdemes elnézni a megcsalást? Egyszer sem. Aki mást mond, annak nem tudom komolyan venni a gondolatait.
2021. okt. 26. 21:52
 7/19 anonim ***** válasza:
55%
6 Mennyira igaz! Már az előtt érdemes kivágni hogy megcsalhatna a rohadék!
2021. okt. 26. 21:59
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

#7 az 'egyszer sem' azt jelenti hogy az első után azonnal lapát.

Máskor gondolkodj írás előtt.

2021. okt. 26. 22:03
 9/19 anonim ***** válasza:
54%

8, Nagyonis átgondoltam. Szerintem mindenkiben ott van a gondolat. Ha más nem legalább álmában megjelenik valamikor. Ha máskor nem, legalább 1-2szer az évek alatti. Kizárt hogy nem.

Na és ha ott van benne a gondolata az már gyanús és nem jó! Az a biztos ha ki van baszva. Akkor tutira nem csal meg!

2021. okt. 26. 22:07
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocs darker, de még mindig nem érted. Belekötöttél a 6-osba, hogy akkor vágjuk is ki a megcsalás előtt. Mert nem bírod értelmezni mit jelent az hogy egyszer sem nézzük el. Azt jelenti hogy ha megtörténik akkor kidobjuk a pasast. Ezt jelenti az, hogy egyszer sincs elnézve és nem azt hogy a gondolata sincs elnézve. Bocs, de nem tudom szájbarágósabban...
2021. okt. 26. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!